Vakantie Mountainbike

Fietsvakantie met singles: gezellig sportief!

Met de tour de France in volle gang heb je misschien zelf ook enorm de kriebels om die fiets uit de schuur te trekken en kilometers te maken. De zomermaanden lenen zich natuurlijk prima voor lekkere lange fietstochten! En of je er nu in je eentje op uitrekt of met een groep gaat fietsen, voor de liefhebber bestaat er niks mooiers dan een mooie tocht.

Vakantie op de fiets

Wielrennen, mountainbiken of ‘gewoon fietsen’, iedereen heeft zo zijn eigen sportieve voorkeur als het om fietsen gaat. Wij Nederlanders zijn een fietsland bij uitstek en dat merk je pas wanneer je in het buitenland komt. Geen of weinig fietsbaden te bekennen en ook het aantal mensen dat je op de fiets voorbij ziet komen is maar mondjesmaat. Gelukkig hoeft je je fiets ook op vakantie niet thuis te laten. Er zijn tal van leuke fietsvakanties, ook voor singles of mensen die alleen reizen!

Fietsen in eigen land

Wil je ons eigen land samen met een leuke groep ontdekken op de fiets? Kijk dan eens bij de fietsvakanties van Kras Reizen. Ze hebben fietsvakanties naar Brabant, Groningen en Drenthe maar ook naar de prachtige Veluwe. Liever wat verder weg? Engeland behoort ook tot de mogelijkheden om te verkennen op de fiets!

Mountainbiken met singles

Ben je lekker sportief en hou je wel van een uitdaging? Check dan eens de gave mountainbike vakanties, speciaal voor sportieve singles net als jij, van MountainVibes. De fietsvakanties zijn er op twee verschillende niveaus. Geen zin in Italië? Wat dacht je van fietsen op Mallorca of in Frankrijk? Krijg je helemaal het Tour de France gevoel!

Exotische fietsvakanties

Wil je een hele bijzondere vakantie op fiets beleven? Dan ben je bij de fietsvakanties van SNP aan het juiste adres want met deze organisatie kan je Vietnam, Cambodja, Turkije en zelfs naar Cuba! En dat alles in een hele leuke groep mensen die dezelfde passie hebben als jij, het andere reizen op de fiets. We zijn ervan overtuigd dat je een fantastische vakantie gaat beleven!

Enne.. geen zin of tijd om op je fiets te stappen voor je laatste reisbenodigdheden? Dan koop je die gewoon lekker snel online 😉

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!