sportief

Fit blijven op vakantie doe je met deze tips

Je kent het waarschijnlijk wel: als je voor een langere tijd op reis bent is het soms lastig om goed in beweging te blijven. Aan fit blijven hangt vaak een hoog prijskaartje. Gelukkig zijn er genoeg leuke en goedkope manieren om tijdens de vakantie actief te blijven.

Workout

Zon, zee, strand of bergen: mooiere locaties voor een workout zijn er niet! Er zijn genoeg workouts die je gewoon aan het rand van het zwembad, op het balkon of in de natuur kunt doen. Als je het lastig vindt om zelf een workout te bedenken kun je natuurlijk altijd een fitness app gebruiken of video’s opzoeken op je mobiele telefoon.

Hardlopen, fietsen en wandelen

Stop tijdens het inpakken ook je hardloop- of wandelschoenen in de koffer. Zoek in de omgeving leuke wandelroutes of huur een fiets. Het voordeel van deze sporten is dat je vrijwel geen tijd hoeft in te leveren; je ziet veel van de omgeving namelijk!

Lokale activiteiten

Bezoek de lokale website van de omgeving waar je verblijft en bekijk de activiteiten. Misschien kun je bijvoorbeeld wel gratis deelnemen aan groepslessen in het park.

Sportschool

Als je in een stad verblijft is er altijd wel een goede sportschool aanwezig. Een abonnement afsluiten is vaak erg duur en voor een vakantie overbodig. Meestal is er ook een gratis proefdag mogelijk. Neem een kijkje en informeer naar de mogelijkheden.

Openbare mogelijkheden

Wees creatief en kijk goed om je heen: zie je een bankje, trap of speeltuintje? Dan kun je hier ook zeker sporten. Of zoek eens een meertje of open water op Google Maps. Als het lekker weer is kun je hier zwemmen, dit is meteen ook een vorm van krachtraining!

 

Bron: We Are Travellers

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!