sportief

Fit blijven op vakantie doe je met deze tips

Je kent het waarschijnlijk wel: als je voor een langere tijd op reis bent is het soms lastig om goed in beweging te blijven. Aan fit blijven hangt vaak een hoog prijskaartje. Gelukkig zijn er genoeg leuke en goedkope manieren om tijdens de vakantie actief te blijven.

Workout

Zon, zee, strand of bergen: mooiere locaties voor een workout zijn er niet! Er zijn genoeg workouts die je gewoon aan het rand van het zwembad, op het balkon of in de natuur kunt doen. Als je het lastig vindt om zelf een workout te bedenken kun je natuurlijk altijd een fitness app gebruiken of video’s opzoeken op je mobiele telefoon.

Hardlopen, fietsen en wandelen

Stop tijdens het inpakken ook je hardloop- of wandelschoenen in de koffer. Zoek in de omgeving leuke wandelroutes of huur een fiets. Het voordeel van deze sporten is dat je vrijwel geen tijd hoeft in te leveren; je ziet veel van de omgeving namelijk!

Lokale activiteiten

Bezoek de lokale website van de omgeving waar je verblijft en bekijk de activiteiten. Misschien kun je bijvoorbeeld wel gratis deelnemen aan groepslessen in het park.

Sportschool

Als je in een stad verblijft is er altijd wel een goede sportschool aanwezig. Een abonnement afsluiten is vaak erg duur en voor een vakantie overbodig. Meestal is er ook een gratis proefdag mogelijk. Neem een kijkje en informeer naar de mogelijkheden.

Openbare mogelijkheden

Wees creatief en kijk goed om je heen: zie je een bankje, trap of speeltuintje? Dan kun je hier ook zeker sporten. Of zoek eens een meertje of open water op Google Maps. Als het lekker weer is kun je hier zwemmen, dit is meteen ook een vorm van krachtraining!

 

Bron: We Are Travellers

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 mooiste kerstbomen
By Monique ·
10 december 2021

Zo haal je de kerstverlichting uit de knoop

Dikke kans dat je een dezer dagen die doos met kerstspullen van de zolder of vliering haalt en vol goede moed begint aan het optuigen van je knisperende kerstboom. Totdat je die wirwar aan lampjes ziet... De gruwel van iedereen!
5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
Londen vakantie
By Monique ·
24 december 2021

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren.
inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!