fit body mind retreats

FIT body & mind viert 10 jarig jubileum

In een vorig werkzaam leven reisde Peter Benders als commercieel manager de wereld over, tot hij op het randje van een burn-out balanceerde. Hij ontdekte de kracht van yoga en Tai Chi en besloot van zijn nieuwe passie zijn werk te maken: retraites voor bewustwording organiseren.

Nu, 10 jaar later, organiseert FIT body & mind ruim 25 weekend retreats in Nederland en vakantie retreats in West-Europa. Met als uitgangspunt; optimaliseren van de vitaliteit, innerlijke rust en levensplezier. En als motto: alles mag, niets moet.

FIT body & mind, een uniek concept

“We zijn betaalbaar, we gaan naar accommodaties met allure met veel natuur, ruimte en rust en altijd de keuze in privacy (van één-persoonskamer tot groepskamer of tent). Alle docenten en lessen zijn door mij persoonlijk geselecteerd, met het uitgangspunt: wat mij raakt en groei geeft, doet dat ook met de deelnemers. Dit resulteert in een hoge norm voor kwaliteit van docenten en de aangeboden programma’s. Een vakantieconcept voor het welzijn van body & mind.”

Vier jubileum weekend retreats in mei

“Wij vieren het 10-jarig jubileum met vier weekend retreats in Zeeland met onder andere mindfulness, yoga, Tai Chi, massages en dans. Weekenden met comfort, wellness, lekker en gezond bio-vega maaltijden met de beste docenten en inspirators; zoals Tijn Touber, Irene Sportel en Irina Verwer. Tijd om je even terug te trekken in het tempo van je hart, tijd voor een verhelderende strandwandeling, tijd voor jou. Even slow down.“

Meer informatie over de jubileum retreats vind je op de website van Fitbodymind. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!