fit body mind retreats

FIT body & mind viert 10 jarig jubileum

In een vorig werkzaam leven reisde Peter Benders als commercieel manager de wereld over, tot hij op het randje van een burn-out balanceerde. Hij ontdekte de kracht van yoga en Tai Chi en besloot van zijn nieuwe passie zijn werk te maken: retraites voor bewustwording organiseren.

Nu, 10 jaar later, organiseert FIT body & mind ruim 25 weekend retreats in Nederland en vakantie retreats in West-Europa. Met als uitgangspunt; optimaliseren van de vitaliteit, innerlijke rust en levensplezier. En als motto: alles mag, niets moet.

FIT body & mind, een uniek concept

“We zijn betaalbaar, we gaan naar accommodaties met allure met veel natuur, ruimte en rust en altijd de keuze in privacy (van één-persoonskamer tot groepskamer of tent). Alle docenten en lessen zijn door mij persoonlijk geselecteerd, met het uitgangspunt: wat mij raakt en groei geeft, doet dat ook met de deelnemers. Dit resulteert in een hoge norm voor kwaliteit van docenten en de aangeboden programma’s. Een vakantieconcept voor het welzijn van body & mind.”

Vier jubileum weekend retreats in mei

“Wij vieren het 10-jarig jubileum met vier weekend retreats in Zeeland met onder andere mindfulness, yoga, Tai Chi, massages en dans. Weekenden met comfort, wellness, lekker en gezond bio-vega maaltijden met de beste docenten en inspirators; zoals Tijn Touber, Irene Sportel en Irina Verwer. Tijd om je even terug te trekken in het tempo van je hart, tijd voor een verhelderende strandwandeling, tijd voor jou. Even slow down.“

Meer informatie over de jubileum retreats vind je op de website van Fitbodymind. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!