verliefd datingsite reizen

Flirt tips voor singles op reis

Single en sta je daarom op vakantie wel open voor een leuke flirt? Dan hebben wij nog een paar tips voor je!

Een (zon)vakantie is vaak een uitstekende omgeving voor een spannende flirt. De zon, relaxen, leuke dingen ondernemen, alle ingrediënten zijn aanwezig. Op vakantie voelen we ons allemaal vrijer om te doen en laten wat we willen. Onze dagelijkse beslommeringen verdwijnen naar de achtergrond en er is minder sociale controle. Een leuk gesprekje loopt daarom sneller uit op een afspraakje.

Tip 1: Laat degene met wie je op vakantie bent weten dat je graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, zeker als jullie niet allemaal single zijn. Als je met een groep singles op reis bent dan spreekt dit voor zich ;-). Maar in een ander gezelschap is het fijn als iedereen open staat voor nieuwe contacten want dan gaat het veel makkelijker dan wanneer  je het alleen moet doen. En met nieuwe contacten gaat het dan niet alleen om flings, je kan ook leuke vrienden maken op vakantie!

Tip 2: Niets doen resulteert bijna altijd in… helemaal niets! Neem initiatief, durf een risico te nemen als single. Je bent op vakantie, ziet de meeste mensen nooit meer, een blauwtje lopen overleef je wel. Je hoort vaak dat er weddenschappen of spelletjes van worden gemaakt, en dat is grotendeels om de angst voor een blauwtje weg te nemen. Het gevaar is dat degene die je benadert te horen krijgt dat er een weddenschap achter zit en je niet meer moet. Wees dus voorzichtig met dat soort weddenschappen, maar niet te voorzichtig met de casual gesprekjes.

Tip 3: Probeer ook met locals te praten. gebruik je tourist-zijn als opening, vraag of iemand een foto van jullie kan maken, wat de mooiste sites van de stad zijn, de leukste bars, leukste feestje, de lekkerste ijsjes, etc. Wie weet levert het leuke contacten op en anders zeker wel wat mooie plekjes. Klikt het een beetje, vraag dan waar zij later heengaan, wie weet vragen ze jullie mee.

Tip 4: Iemand ontmoet met wie het klikt? Probeer a la minute of dezelfde avond een date te plannen, veel tijd hebben jullie beide niet dus probeer snel te denken. Bereid je eventueel voor door alvast wat dingen te onthouden die je kan voorstellen om samen te gaan doen.

De belangrijkste TIP: zorg dat je het zelf naar je zin hebt, dat is veel aantrekkelijker dan iemand die desperate op zoek lijkt naar een flirt. Geniet, maak plezier en maak praatjes wanneer je kan. Niet ieder praatje hoeft te leiden naar een date, hoe meer contacten hoe groter de kans dat er een klik tussen zit. Fijne vakantie!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!