verliefd datingsite reizen

Flirt tips voor singles op reis

Single en sta je daarom op vakantie wel open voor een leuke flirt? Dan hebben wij nog een paar tips voor je!

Een (zon)vakantie is vaak een uitstekende omgeving voor een spannende flirt. De zon, relaxen, leuke dingen ondernemen, alle ingrediënten zijn aanwezig. Op vakantie voelen we ons allemaal vrijer om te doen en laten wat we willen. Onze dagelijkse beslommeringen verdwijnen naar de achtergrond en er is minder sociale controle. Een leuk gesprekje loopt daarom sneller uit op een afspraakje.

Tip 1: Laat degene met wie je op vakantie bent weten dat je graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, zeker als jullie niet allemaal single zijn. Als je met een groep singles op reis bent dan spreekt dit voor zich ;-). Maar in een ander gezelschap is het fijn als iedereen open staat voor nieuwe contacten want dan gaat het veel makkelijker dan wanneer  je het alleen moet doen. En met nieuwe contacten gaat het dan niet alleen om flings, je kan ook leuke vrienden maken op vakantie!

Tip 2: Niets doen resulteert bijna altijd in… helemaal niets! Neem initiatief, durf een risico te nemen als single. Je bent op vakantie, ziet de meeste mensen nooit meer, een blauwtje lopen overleef je wel. Je hoort vaak dat er weddenschappen of spelletjes van worden gemaakt, en dat is grotendeels om de angst voor een blauwtje weg te nemen. Het gevaar is dat degene die je benadert te horen krijgt dat er een weddenschap achter zit en je niet meer moet. Wees dus voorzichtig met dat soort weddenschappen, maar niet te voorzichtig met de casual gesprekjes.

Tip 3: Probeer ook met locals te praten. gebruik je tourist-zijn als opening, vraag of iemand een foto van jullie kan maken, wat de mooiste sites van de stad zijn, de leukste bars, leukste feestje, de lekkerste ijsjes, etc. Wie weet levert het leuke contacten op en anders zeker wel wat mooie plekjes. Klikt het een beetje, vraag dan waar zij later heengaan, wie weet vragen ze jullie mee.

Tip 4: Iemand ontmoet met wie het klikt? Probeer a la minute of dezelfde avond een date te plannen, veel tijd hebben jullie beide niet dus probeer snel te denken. Bereid je eventueel voor door alvast wat dingen te onthouden die je kan voorstellen om samen te gaan doen.

De belangrijkste TIP: zorg dat je het zelf naar je zin hebt, dat is veel aantrekkelijker dan iemand die desperate op zoek lijkt naar een flirt. Geniet, maak plezier en maak praatjes wanneer je kan. Niet ieder praatje hoeft te leiden naar een date, hoe meer contacten hoe groter de kans dat er een klik tussen zit. Fijne vakantie!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!