meivakantie naar de zon

Floortje blij dat ze weer mag reizen

Ben je ook zo dol op de reisprogramma’s van Floortje Dessing? Dan kun je opgelucht ademhalen want ze mag na maanden van herstel eindelijk weer reizen!

Herstellen

Floortje Dessing herstelde de afgelopen drie maanden van een hersenvliesontsteking. Ze woonde tijdelijk bij haar ouders, maar bovenal: ze mocht niet reizen. Inmiddels is ze weer op pad geweest. “Ik dacht: ‘Ik dank u, ik dank u allen dat dit weer kan’.” De reislustige presentatrice werd ziek na een tekenbeet, die ze waarschijnlijk opliep in Zweden. Lang was niet duidelijk wat haar mankeerde.

Die onzekere periode noemt Dessing in het AD “verschrikkelijk”. Naarmate het beter met haar ging, kon Dessing er steeds beter mee leven. Volgens presentatrice waren er geen medicijnen voor haar kwaal en heelde haar lichaam zichzelf. Magisch, aldus Dessing.

Fit worden

Om weer fit te worden voor toekomstige reizen, fietste Dessing naar eigen zeggen honderden kilometers. Ze zegt dat wat dat betreft haar lijf net zo sterk is als haar wilskracht. En het belangrijkste: ze heeft geen blijvende schade overgehouden aan het hele gebeuren.

Einde van de wereld

Ter afsluiting laat Dessing nog weten dat ze zich door de ziekte niet heeft laten afschrikken en dus voorlopig nog wel zal doorgaan met reizen. “Dat avontuur zit in me gebakken.” Vanaf nieuwjaarsdag is ze dan ook weer te zien in het programma Floortje naar het einde van de wereld. “Ik ben een ontzettend blij, dankbaar en tevreden ei.”

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!