meivakantie naar de zon

Floortje blij dat ze weer mag reizen

Ben je ook zo dol op de reisprogramma’s van Floortje Dessing? Dan kun je opgelucht ademhalen want ze mag na maanden van herstel eindelijk weer reizen!

Herstellen

Floortje Dessing herstelde de afgelopen drie maanden van een hersenvliesontsteking. Ze woonde tijdelijk bij haar ouders, maar bovenal: ze mocht niet reizen. Inmiddels is ze weer op pad geweest. “Ik dacht: ‘Ik dank u, ik dank u allen dat dit weer kan’.” De reislustige presentatrice werd ziek na een tekenbeet, die ze waarschijnlijk opliep in Zweden. Lang was niet duidelijk wat haar mankeerde.

Die onzekere periode noemt Dessing in het AD “verschrikkelijk”. Naarmate het beter met haar ging, kon Dessing er steeds beter mee leven. Volgens presentatrice waren er geen medicijnen voor haar kwaal en heelde haar lichaam zichzelf. Magisch, aldus Dessing.

Fit worden

Om weer fit te worden voor toekomstige reizen, fietste Dessing naar eigen zeggen honderden kilometers. Ze zegt dat wat dat betreft haar lijf net zo sterk is als haar wilskracht. En het belangrijkste: ze heeft geen blijvende schade overgehouden aan het hele gebeuren.

Einde van de wereld

Ter afsluiting laat Dessing nog weten dat ze zich door de ziekte niet heeft laten afschrikken en dus voorlopig nog wel zal doorgaan met reizen. “Dat avontuur zit in me gebakken.” Vanaf nieuwjaarsdag is ze dan ook weer te zien in het programma Floortje naar het einde van de wereld. “Ik ben een ontzettend blij, dankbaar en tevreden ei.”

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!