Alaska Floortje Dessing

Floortje Dessing beleeft angstige momenten in Alaska

Voor de nieuwe reeks ‘Floortje naar het einde van de wereld’ verblijft presentatrice Floortje Dessing in Alaska. En daar beleefde ze een paar angstige momenten.

Zondag kreeg de crew motorpech met een boot en moesten worden opgepikt door hulpdiensten. “Even flinke borrel genomen vanavond.. En weer door…”, twitterde Dessing.

Bijna laatste aflevering

“Wordt weer bijzondere aflevering hier in Alaska.. Maar wel bijna de laatste :-)”, schreef Dessing. “Vandaag met klein bootje tussen walvissen gevaren.. Maar kregen motorpech, plus radio die bezweek en boot dreigde vol te lopen.” Gelukkig had de presentatrice een satelliettelefoon op zak. “Zo onvoorstelbaar blij dat ik m’n satelliet tel mee had…”

Drie uur ronddobberen

Dessing en haar collega’s hebben drie uur moeten wachten voor ze werden opgepikt. “Bootje leeggepompt en van dekzeil een zeiltje gemaakt zodat we niet de ijskoude zee op zouden drijven.”

Nieuwe reeks

De presentatrice vertrok vorige week voor een nieuwe reeks Floortje naar het einde van de wereld naar Alaska. De reis ging bijna niet door, liet ze dinsdag weten via Twitter. “Ik mag weer op pad! Dit keer richting Alaska.. Bijna afgeblazen doordat een van onze hoofdpersonen naar ziekenhuis moest, maar we kunnen toch.” Het nieuwe seizoen is vanaf 28 oktober 6 weken lang te zien op NPO1.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!