vakantiegeld

Floortje reist weer naar het einde van de wereld

Floortje Dessing komt weer terug op tv met haar programma: Floortje naar het einde van de wereld. Het nieuwe seizoen telt vier in plaats van acht afleveren zo vernemen we van BNN-VARA.

Floortje werd eind september met spoed opgenomen in het ziekenhuis na een reis naar Iran. Ze had daar een hardnekkig virus opgelopen. Gelukkig is ze inmiddels genoeg hersteld om weer aan het werk te gaan. De nieuwe afleveringen worden vanaf 1 januari 2015 uitgezonden op NPO1.

Tanzania

In de eerste aflevering ontmoet Floortje in Tanzania een Argentijns stel dat al 14 jaar met vier kinderen de wereld rond reist in een auto uit 1928. Ook bezoekt ze een jong gezin op het Schotse eiland Canna waar slechts 16 mensen wonen.

Bijzondere verhalen

In Floortje naar het einde van de wereld bezoekt ze mensen die op erg afgelegen plekken op de wereld zijn gaan wonen. Het verhaal achter deze mensen wordt op een bijzondere wijze vastgelegd. Echt een aanrader, wij gaan weer kijken!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!