vakantiegeld

Floortje reist weer naar het einde van de wereld

Floortje Dessing komt weer terug op tv met haar programma: Floortje naar het einde van de wereld. Het nieuwe seizoen telt vier in plaats van acht afleveren zo vernemen we van BNN-VARA.

Floortje werd eind september met spoed opgenomen in het ziekenhuis na een reis naar Iran. Ze had daar een hardnekkig virus opgelopen. Gelukkig is ze inmiddels genoeg hersteld om weer aan het werk te gaan. De nieuwe afleveringen worden vanaf 1 januari 2015 uitgezonden op NPO1.

Tanzania

In de eerste aflevering ontmoet Floortje in Tanzania een Argentijns stel dat al 14 jaar met vier kinderen de wereld rond reist in een auto uit 1928. Ook bezoekt ze een jong gezin op het Schotse eiland Canna waar slechts 16 mensen wonen.

Bijzondere verhalen

In Floortje naar het einde van de wereld bezoekt ze mensen die op erg afgelegen plekken op de wereld zijn gaan wonen. Het verhaal achter deze mensen wordt op een bijzondere wijze vastgelegd. Echt een aanrader, wij gaan weer kijken!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!