Limburg nachtje weg

Fotowedstrijd: laat je het bos insturen!

Stuur dit najaar jouw favoriete foto’s van een boswandeling, bosplant, bosdier of boshuisje in en maak elke maand kans op fantastische prijzen, waaronder een weekendje weg in een Natuurhuisje in het bos!

Win een weekendje weg in het bos en vele andere prijzen met jouw favoriete bosfoto!

  • Dit najaar laten we Nederlanders een vitaal deel van hun eigen land en de wereld (her)ontdekken: het bos. Wat is jouw favoriete boservaring? Deel jouw lievelingsfoto’s van een bos, bijvoorbeeld van een wandeling, vakantiehuisje, plant of dier, en maak kans op fantastische maandprijzen. Elke maand doen we bijvoorbeeld een weekendje weg in een Natuurhuisje in het bos cadeau. ​​
  • Stuur per maand maximaal drie foto’s in. Je foto’s kunnen overal ter wereld zijn genomen; met deze fotowedstrijd willen we laten zien hoe mooi en divers de bossen, bosplanten en bosdieren van onze aarde zijn. Foto’s worden gepubliceerd in een online galerie
  • Op de laatste twee dagen van elke maand mag iedereen stemmen op zijn favoriet. Uit de 50 populairste bosfoto’s kiest de jury de maandwinnaars. 
  • Is jouw foto niet door de jury geselecteerd? Niet getreurd, zend de volgende maand nieuwe bosfoto’s in om kans te maken op nieuwe maandprijzen!

Meedoen? Kijk dan snel op de website van Columbus Magazine!

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!