Limburg nachtje weg

Fotowedstrijd: laat je het bos insturen!

Stuur dit najaar jouw favoriete foto’s van een boswandeling, bosplant, bosdier of boshuisje in en maak elke maand kans op fantastische prijzen, waaronder een weekendje weg in een Natuurhuisje in het bos!

Win een weekendje weg in het bos en vele andere prijzen met jouw favoriete bosfoto!

  • Dit najaar laten we Nederlanders een vitaal deel van hun eigen land en de wereld (her)ontdekken: het bos. Wat is jouw favoriete boservaring? Deel jouw lievelingsfoto’s van een bos, bijvoorbeeld van een wandeling, vakantiehuisje, plant of dier, en maak kans op fantastische maandprijzen. Elke maand doen we bijvoorbeeld een weekendje weg in een Natuurhuisje in het bos cadeau. ​​
  • Stuur per maand maximaal drie foto’s in. Je foto’s kunnen overal ter wereld zijn genomen; met deze fotowedstrijd willen we laten zien hoe mooi en divers de bossen, bosplanten en bosdieren van onze aarde zijn. Foto’s worden gepubliceerd in een online galerie
  • Op de laatste twee dagen van elke maand mag iedereen stemmen op zijn favoriet. Uit de 50 populairste bosfoto’s kiest de jury de maandwinnaars. 
  • Is jouw foto niet door de jury geselecteerd? Niet getreurd, zend de volgende maand nieuwe bosfoto’s in om kans te maken op nieuwe maandprijzen!

Meedoen? Kijk dan snel op de website van Columbus Magazine!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!