proefslapen hotel

Ga proefslapen: 200 kritische testers gezocht!

Ben je een kritische reiziger, dol op lekker eten en een kei in slapen? Heb je in de nacht van 7 op 8 februari nog geen plannen? Dan moet je even verder lezen!

Proefslapers gezocht

Na maanden van bouwen is het nu zover, het Corendon Vitality Hotel Amsterdam opent binnenkort zijn deuren. Een gloednieuw viersterrenhotel met 263 kamers, een spa & wellnesscentrum van ruim 1000 m², een bazaar én een… Boeing 737-cockpitsuite.

Hulp nodig

Voordat het hotel officieel opent, willen ze graag jouw hulp inschakelen. Kom de nacht van 7 op 8 februari proefslapen en onderwerp het hotel aan de ultieme test. De receptie, het restaurant en uiteraard ook de bedden. Samen met 199 andere kritische proefslapers test u het hotel door middel van ludieke opdrachten. Jouw beloning? Naast een gratis en geheel verzorgde overnachting voor twee personen zorgen zij voor de nodige verrassingen tijdens jouw verblijf. Heb jij alles in huis om een proefslaper te worden?

Meldt u dan nu aan op Proefslapersgezocht.nl

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!