seksvakantie

Gambia: seksvakantie voor de rijpere vrouw

Ben je een single vrouw op leeftijd en heb je wel zin in een seksueel verzetje in een zonovergoten vakantieoord? Dan ga je naar Gambia. Want wat Thailand is voor Westerse mannen op leeftijd, is Gambia voor Westerse vrouwen op leeftijd; één grote speeltuin. Daarom gaan veel vrouwen op leeftijd op vakantie naar Gambia. Ze genieten van zon, de zee, het strand én de Afrikaanse mannen op dat strand. Ook wel ‘bumbster’ of ‘beach boys’ genoemd.

Bumbsters en Beach Boys

Deze jonge mannen van maximaal 30 jaar oud houden de vrouwen op het strand én in het hotel gezelschap voor een paar dagen of zelfs voor een hele week in ruil voor een Iphone of verblijf in het hotel. Aangezien Gambia het vooral van deze vrouwelijke toeristen moet hebben, staan bijna alle hotels toe dat deze heren blijven overnachten en bij het ontbijt aanschuiven. De dame in kwestie moet uiteraard wel gewoon voor 2 personen betalen. Er zijn zelfs vrouwen die hun oude Iphone meenemen naar Gambia om deze aan te bieden aan de ‘bumbsters’.

Armoede

Vanwege de armoede in Gambia is dit een heel gebruikelijke vorm van overleven voor jonge mannen. Hoewel men er geen of heel weinig geld mee verdient is men wel verzekerd van eten, drinken en een dak boven je hoofd. Meestal verkopen de jonge mannen hun Iphone na vertrek van de dame weer door om zo toch nog wat geld over te houden. Bij het vertrek van de vlucht met vrouwen, komt er vanzelf weer een nieuwe vlucht met dames aan. Zo begint het hele tafereel weer opnieuw.

Vliegen naar Gambia

Vanuit Nederland vliegen Corendon, Arkefly en Transavia vanuit Amsterdam naar hoofdstad Banjul. Transavia en Arkefly maken trouwens wel een tussenlanding op de heen- of de terugvlucht op de Kaapverdische Eilanden, Corendon vliegt direct naar Banjul. De vliegtijd is ongeveer vijf uur. Het meest voordelig is het boeken van een pakketreis waar één van bovengenoemde vluchten bij inbegrepen is alsmede transfer en accommodatie ter plaatse. Vanuit Dusseldorf en Brussel vliegen ook een aantal luchtvaartmaatschappijen op Banjul, maar dit zijn vaak losse vluchten zonder hotel of appartement en dus meestal duurder dan een pakketreis van Kras of Tui.

Prachtige stranden

Vanuit Banjul is de transfertijd naar de plaatsen aan de kust meestal 30 minuten tot maximaal 1 uur. Naast Banjul zijn vooral Kololi, Kotu, Brufut en Cape Point het meest toeristisch ontwikkeld. Verwacht in Gambia geen massatoerisme, in Gambia is het toerisme nog kleinschalig. Maar aan deze kustplaatsen zijn toch een aantal mooie hotels en appartementencomplexen gerealiseerd. Hier vind je geen hoogbouw zoals in Benidorm, maar kleinschalige accommodaties van maximaal vijf etages hoog. Ook de stranden heb je bijna voor jezelf alleen, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het betoverende uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Taboe

We realiseren ons terdege dat seksvakanties voor (single) vrouwen nog altijd taboe zijn. De een gruwelt ervan, vindt het smakeloos en walgelijk terwijl de ander denkt: “wat niet weet, wat niet deert”, dus ik ga. Er zullen weinig vrouwen rondlopen die met plezier tegen hun collega’s vertellen over die geweldige (seks)vakantie. Dat neemt niet weg dat dit type vakanties bestaan. Er is ook een film gemaakt: Paradies: Liebe die gaat over de seksindustrie voor vrouwen in vakantielanden zoals Gambia en Kenia.

Update 27-05-2015. Dit artikel is inmiddels een geheel eigen leven gaan leiden. Er worden zelfs artikelen geplaatst waarin Single2Travel wordt neergezet als een reisbureau dat seksvakanties verkoopt. Voor alle journalisten / columnisten in Nederland: dit is een online reismagazine. Single2Travel.nl verkoopt geen reizen, ook geen seksvakanties. Lezen is ook een kunst

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!