veilige vliegreizen

Geef eens een vliegles cadeau

Iedereen kent wel mensen die eigenlijk alles al hebben. Het is dan lastig om een cadeau te verzinnen. Je wilt natuurlijk een beetje origineel zijn en om weer met een cadeaubon aan te komen voelt niet altijd even goed. Zeker niet als het ook nog eens om een voor jouw speciaal of dierbaar persoon gaat. Het valt echter niet mee om met een cadeau voor de dag te komen dat en origineel is en daarnaast ook nog eens een blijvende herinnering is. Hierbij het antwoord, dat tegelijk de oplossing is: geef eens een vliegles cadeau!

Speciale gelegenheden

Een vliegles cadeau geven is ook een heel uniek en origineel cadeau dat erg leuk en geschikt is om te geven bij speciale gelegenheden. Immers, er zijn voldoende speciale gelegenheden te verzinnen waarbij je op zoek bent naar iets origineels, iets unieks. Om je op weg te helpen noemen we een aantal van deze speciale gelegenheden.

18 jaar

Het bereiken van de 18-jarige leeftijd is natuurlijk iets bijzonders Vanaf deze leeftijd ben je immers zelf verantwoordelijk voor een groot aantal zaken. Je bent dan voor de wet volwassen en daarmee is het de hoogste tijd om je vleugels uit te slaan. En zie hier de ludieke link naar het cadeau, bijvoorbeeld een proefles vliegen vanaf Rotterdam.

Het huis uit gaan

Eens komt de tijd dat kinderen het huis uit gaan. En dit keer niet tijdelijk voor de studie, maar definitief. Met andere woorden, het is tijd, ze zijn er aan toe om het nest te verlaten. Een vliegles is ook voor dit moment een prachtig cadeau. In de meeste gevallen kun je namelijk met jouw vlieginstructeur samen bepalen wat de vliegroute wordt. Het is meer dan origineel dat je dan vooraf regelt dat er of over de ouderlijke woning of over de nieuwe woning wordt gevlogen. Zie het als een soort afsluiting van een periode en het begin van een nieuwe. Een blijvende herinnering….

Daar is Abraham of Sarah

Vijftig jaar oud worden is alweer zo’n mijlpaal qua leeftijd. Bij deze leeftijd hoort natuurlijk niet alleen een pop in de tuin, maar ook een origineel en ludiek cadeau. Gegarandeerd dat er over jouw cadeau nog lang wordt nagepraat, tot in lengte van jaren zelfs!

Pensioen Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is een bijzonder iets. Tegenwoordig gaan we wat later met pensioen, maar daardoor is er alleen maar meer reden om dit te vieren. Misschien is het wel een lang gekoesterde wens van de pensionado in spé om eens zelf een vliegtuig te besturen. Door een vliegles cadeau te geven maak je deze droom volledig waar.

Huwelijksaanzoek

Iemand ten huwelijk vragen is uiteraard iets anders dan iemand een cadeau geven. Toch willen we de suggestie van een vliegles Hilversum in dit geval niet aan je voorbij laten gaan. De tijd van rozenblaadjes op de trap ligt alweer een behoorlijke tijd achter ons. En laten we eerlijk zijn…je wil de liefde van jouw leven toch wel op een originele manier vragen om met jou in het huwelijksbootje te stappen? Iemand op grote hoogte, misschien boven een voor jullie bijzondere plek, ten huwelijk vragen is niet alleen origineel, maar zeker ook romantisch en avontuurlijk te noemen. Vergeet de ring en champagne niet!

Maar wat geef je nu eigenlijk?

Als je besluit een vliegles cadeau te geven, dan geef je veel meer dan een cadeau. Je geeft een avontuur, een onvergetelijke ervaring die iemand de rest van zijn leven bij zal blijven. Een vliegles kun je op verschillende locaties in Nederland regelen. Enkele voorbeelden van deze locaties zijn vliegveld Teuge, vliegveld Lelystad, Rotterdam Airport en vliegveld Hilversum. Het is echt niet zo dat je eenmaal in de lucht alleen even de stuurknuppel vast mag houden. Er wordt verwacht dat jij degene bent die het toestel in de lucht brengt, de vooraf bepaalde vliegroute vliegt en daarna het toestel weer veilig aan de grond zet. Uiteraard doe je dit onder deskundig toezicht en begeleiding van een ervaren vlieginstructeur.

Certificaat

In de briefing vooraf wordt je verteld wat de bedoeling is en wat er van je verwacht wordt. Een veiligheidscheck ontbreekt niet en in de briefing achteraf neem je jouw belevenissen nog eens door en ontvang je een heus certificaat. Vaak is het mogelijk om een passagier (kosteloos) mee te nemen, zodat er foto’s en filmpjes gemaakt kunnen worden. Tevens natuurlijk erg prettig dat er iemand is die al jouw sterke verhalen zal kunnen bevestigen.

Kortom……ach, meer valt er eigenlijk niet te zeggen. Boek dit originele cadeau snel en simpel online en geniet straks van het moment dat je een vliegles cadeau geeft. De blik van de ontvanger….onbetaalbaar!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!