ziektes op reis voorkomen

Geen singlereizen tot eind maart door coronavirus

Heb je een singlereis geboekt en was je van plan een dezer dagen of weken op het vliegtuig te stappen? Dikke kans dat het coronavirus een dikke streep zet door je vakantieplannen.

Reisorganisaties

Op de websites van grote reisorganisaties zoals Kras Reizen, Fox Reizen (onderdeel van ANWB reizen) SNP Reizen staat te lezen dat alle groepsreizen en singlereizen zijn geannuleerd en na 1 april waarschijnlijk weer opnieuw worden ingepland en uitgevoerd. Wil je weten hoe het zit met jouw groepsreis of geboekte singlereis? Kijk dan op de website van de betreffende reisorganisatie.

Annuleren

Heb jij een singlereis geboekt en wil je deze annuleren of verplaatsen? Neem dan contact op met je reisorganisatie en/of reisverzekering. Afhankelijk van hetgeen je geboekt hebt wordt de reis opnieuw uitgevoerd door de reisorganisatie op een later tijdstip. Wil je je geld terug? Check dan de mogelijkheden bij je reisverzekering!

Vakantie boeken?

Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je jouw (verre) vakantie maar beter over een tijdje plannen en boeken. Beperk het reizen nu zoveel mogelijk. Op de website van Nu.nl kun je lezen welke landen al een inreisverbod hebben.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!