ziektes op reis voorkomen

Geen singlereizen tot eind maart door coronavirus

Heb je een singlereis geboekt en was je van plan een dezer dagen of weken op het vliegtuig te stappen? Dikke kans dat het coronavirus een dikke streep zet door je vakantieplannen.

Reisorganisaties

Op de websites van grote reisorganisaties zoals Kras Reizen, Fox Reizen (onderdeel van ANWB reizen) SNP Reizen staat te lezen dat alle groepsreizen en singlereizen zijn geannuleerd en na 1 april waarschijnlijk weer opnieuw worden ingepland en uitgevoerd. Wil je weten hoe het zit met jouw groepsreis of geboekte singlereis? Kijk dan op de website van de betreffende reisorganisatie.

Annuleren

Heb jij een singlereis geboekt en wil je deze annuleren of verplaatsen? Neem dan contact op met je reisorganisatie en/of reisverzekering. Afhankelijk van hetgeen je geboekt hebt wordt de reis opnieuw uitgevoerd door de reisorganisatie op een later tijdstip. Wil je je geld terug? Check dan de mogelijkheden bij je reisverzekering!

Vakantie boeken?

Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je jouw (verre) vakantie maar beter over een tijdje plannen en boeken. Beperk het reizen nu zoveel mogelijk. Op de website van Nu.nl kun je lezen welke landen al een inreisverbod hebben.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!