winterzon singles kerst

Geen witte maar een warme kerst: 7 tips

Hoewel we smelten bij de gedachte aan een witte kerst is de kans klein dat we die ook daadwerkelijk gaan meemaken. Ben je geen wintersporttype maar ga je wel stralen van een beetje warmte dan is een warme kerst een mooi alternatief voor een witte.

Naar de zon op vakantie in de winter rondom de kerst is zalig! Geen dikke truien en sokken maar een bikini, short en T-shirt. Zonnebrand niet vergeten, inpakken en wegwezen maar. Genieten met een leuke groep, kleurtje opdoen en uitgerust thuiskomen is werkelijk zalig. Mooie bijkomstigheid is dat je ook nog eens een stel nieuwe mensen leert kennen die net als jij liever de zon dan de sneeuw opzoeken.

Om je vast in de stemming te brengen hebben we 7 mooie zonbestemmingen rondom de kerst voor je uitgezocht. Kan jij de verleiding weerstaan?

  1. Singlereis naar Turkije, vertrek op 20 december dus met de kerst naar de zon! 
  2. Singlereis naar Malta, vertrek op 21 december, ook tijdens de kerstdagen dus!
  3. Ruim boven de 25 graden met kerst? Dan ga je met singles naar Gambia op 22 december.
  4. Spanje doet het ook goed als kerstbestemming en Andalusië is prachtig! Vertrek op 23 december
  5. Mooie rondreis met kerst door Marokko? Dat kan hoor, vertrek op 24 december 
  6. Waanzinnig mooi en heerlijk warm het nieuwe jaar beginnen? Ga dan naar Sri Lanka! Vertrek op 8 januari 
  7. Een droomreis maken die je nooit meer vergeet? Bezoek Costa Rica in het warme droge seizoen. Vertrek 12 januari. 

Meer mooie zonnige, warme winterse reizen ontdek je natuurlijk op de reisagenda. 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!