Gegarandeerd vertrek Peking Express met reisbegeleiding

Peking Express vertrek op 30 mei
Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de Peking Express reis met vertrek op 30 mei! Deze groepsreis over het Trans Siberische Spoor van Moskou naar Beijing gaat nu definitief door met Nederlandstalige reisbegeleiding. Een ervaren Trans Siberië reiziger zal met de klanten meereizen op deze legendarische treinreis dwars door de steppen van Siberië en de Mongoolse graslanden tot aan de hoofdstad van China.

Onderweg….
Startpunt van de reis is Moskou; met het indrukwekkende Rode Plein en het Kremlin. De treinreis brengt de reizigers vervolgens in 4 dagen naar de hoofdstad van Siberië; Irkoetsk. Onderweg wordt overnacht in 2-of 4-persoons slaapcoupés. Er is een restauratierijtuig aan boord van de trein voor maaltijden of gewoon een gezellig drankje. Vanuit Irkoetsk wordt verder getreind naar Mongolië waar men verblijft in kleurrijke, traditionele vilten gertenten. Afsluiter van de reis is een onderdompeling in de hectiek en bedrijvigheid van metropool Beijing.

 

Once in a lifetime
Wie heeft er niet ooit van gedroomd om de langste treinreis ter wereld te maken!?
Alle treinliefhebbers in jouw klantenkring die net dat beetje extra zekerheid zoeken met een groepsreis kunnen deze droom nu waarmaken. Voor inlichtingen en aanvragen kun je mailen naar info@tiaratours.nl en/of bellen met 076-5652879

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!