Gegarandeerd vertrek Peking Express met reisbegeleiding

Peking Express vertrek op 30 mei
Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de Peking Express reis met vertrek op 30 mei! Deze groepsreis over het Trans Siberische Spoor van Moskou naar Beijing gaat nu definitief door met Nederlandstalige reisbegeleiding. Een ervaren Trans Siberië reiziger zal met de klanten meereizen op deze legendarische treinreis dwars door de steppen van Siberië en de Mongoolse graslanden tot aan de hoofdstad van China.

Onderweg….
Startpunt van de reis is Moskou; met het indrukwekkende Rode Plein en het Kremlin. De treinreis brengt de reizigers vervolgens in 4 dagen naar de hoofdstad van Siberië; Irkoetsk. Onderweg wordt overnacht in 2-of 4-persoons slaapcoupés. Er is een restauratierijtuig aan boord van de trein voor maaltijden of gewoon een gezellig drankje. Vanuit Irkoetsk wordt verder getreind naar Mongolië waar men verblijft in kleurrijke, traditionele vilten gertenten. Afsluiter van de reis is een onderdompeling in de hectiek en bedrijvigheid van metropool Beijing.

 

Once in a lifetime
Wie heeft er niet ooit van gedroomd om de langste treinreis ter wereld te maken!?
Alle treinliefhebbers in jouw klantenkring die net dat beetje extra zekerheid zoeken met een groepsreis kunnen deze droom nu waarmaken. Voor inlichtingen en aanvragen kun je mailen naar info@tiaratours.nl en/of bellen met 076-5652879

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!