geld besparen singlereis

Geld besparen voor je eerste singlereis

Als single zijn er verschillende manieren om aan een nieuwe partner te komen. Je zou voor het gebruik van een datingsite kunnen kiezen, maar bijvoorbeeld ook deelnemen aan een singlereis. Om voldoende geld bij elkaar te sparen voor deze reis kun je verschillende kostenbesparende maatregelen nemen.

Geld besparen

Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken of je momenteel nog bij de goedkoopste energieleverancier zit? Ben je voor bepaalde kosten misschien dubbel gedekt door je verzekeringen? Enzovoorts. Door op je vaste lasten te besparen, houd je aan het eind van ieder jaar al snel enkele tientallen euro’s over voor een leuke singlereis!

De goedkoopste energieleverancier vinden

Om zo goedkoop mogelijk stroom in huis te kunnen gebruiken is het raadzaam om gebruik te maken van een online energievergelijker. Met een dergelijke tool zie je in een oogopslag welke energieleverancier de gunstigste energietarieven aan je aanbiedt. Vaak blijkt dat consumenten al jaren bij dezelfde energieleverancier zijn aangesloten, zonder gekeken te hebben of zij nog steeds het laagst mogelijke energietarief voor hun energie betalen.  

Tip: sluit een energiecontract altijd voor een looptijd van maximaal twaalf maanden af! Zo weet je zeker dat je volgend jaar opnieuw over kunt stappen naar de leverancier met de gunstigste tarieven voor gas en stroom.

Duurzame energie steeds populairder

Bij het vergelijken van energieleveranciers kun je niet alleen kijken naar de energietarieven, maar ook naar de duurzaamheid van de energie. Kies je bijvoorbeeld voor groene of grijze stroom? Ook kun je denken aan het gebruik van zonnecollectoren op je dak, zodat je zelf groene energie op kunt wekken. Milieucentraal raadt mensen aan om hun energieverbruik zo ver mogelijk terug te dringen, om een verslechtering van het milieu tegen te gaan. Overigens is dit niet alleen beter voor het milieu, ook houd je zo meer geld over in je portemonnee!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!