Geniet samen met singles van een geweldige wintersportvakantie

Single, maar zou je dit jaar ook maar wat graag naar de sneeuw afreizen voor een lekkere wintersportvakantie? Logisch! Niks zo fijn om volop te genieten van de winterzon, knisperende sneeuw, gezellig après ski en dat alles in goed gezelschap! Waar je deze winter moet zijn voor een geweldige wintersportvakantie, dat vertellen we je hier!

1) Al jaren dé favoriet onder singles: de wintersport-events van VillaVibes. Speciaal voor hoger opgeleiden. Kies uit de populairste gebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Bij VillaVibes ontmoet je gegarandeerd leuke mensen dankzij hun grote groepen en indeling op leeftijd. Boek snel voordat alles vol zit.

2) SingleSnow organiseert wekelijks wintersportreizen voor 30Plussers. Bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Canada, incl. vervoer, verblijf aan de piste, halfpension en 7-daagse liftpas. Gegarandeerd vertrek en online inzicht in de groepssamenstelling. Een geheel verzorgde vakantie in een ongedwongen sfeer.

3) Wist je dat er ook voor jongeren leuke single wintersportvakanties zijn? Mambo organiseert in Oostenrijk wintersportvakanties voor groepen in de leeftijdscategorie 17-25, 20-35 en 25-39 jaar. Met een gezellige groep reisgenoten beleef je een ultieme wintersport

4) Op de Estivant wintersport voor singles bepaal je zelf wat je wilt doen. Van vroeg tot laat op de piste, ontspannen in de sauna of gezellig après-skiën. Ga je mee een avondje rodelen, een wandeling maken of Glühwein drinken in de plaatselijke Stube?

5) Cirkel Vakanties biedt de beste mogelijkheden voor een ski- en snowboardvakantie voor éénoudergezinnen in Oostenrijk! Vergeet niet te genieten van de verrukkelijke Schnitzels of Würstel mit pommes, want zij maken een wintersportvakantie helemaal compleet!

6) Voor sportieve singles biedt Kras Reizen leuke wintersportreizen aan!Je verblijft in sfeervolle wintersportgebieden in Oostenrijk en Italië, met uitstekende pistes en loipen, waar we na een dag vol inspanning heerlijk kunnen relaxen onder het genot van een drankje en lekker eten.

 

singles op wintersportvakantie

Super tips voor singles op wintersport

Is wintersport voor jou het summum maar twijfel je nog omdat je als single het echt niet zit zitten om als vijfde wiel aan de wagen te fungeren in de vriendenclub? Ga dan eens met andere leuke singles. We geven je 5 goede redenen. 

Met je kids op wintersport? Waar moet je nu eigenlijk op letten als je als alleenstaande ouder met één of meer kinderen gaat skiën? Wij vertellen het je in deze wintersport tips.

Hoe fantastisch leuk het ook is om met een groep singles op wintersport te gaan; een goed voorbereid mens maakt meer plezier! Zou jammer zijn als je alle pret zou missen omdat je met de eerste de beste gipsvlucht naar huis moet toch? Tips!

Heb je nu wel genoeg van dat 50 tinten grijze weer buiten? Stort je dan alvast op een overheerlijke wintersportvakantie! Lekker samen met andere ondernemende, sportieve singles? We geven je alvast 5 redenen om je in de geest van 50 tinten grijs bezig te houden met de wintersport!

Als je denkt aan skivakanties en de wintersport dan denk je vast aan ervaren skiërs en die als volleerde profs van de bergen afkomen. Maar.. wat nou als je een beginner bent? Dan kan je vast wat tips gebruiken voor je eerste wintersportvakantie. 

Als single vind je het natuurlijk belangrijk om een goede indruk te maken en er goed uit te zien. Op het eerste gezicht lijkt een wintersportvakantie daar misschien niet het meest geschikt voor, maar ook op wintersport zijn er genoeg mogelijkheden om er modieus uit te zien.

Ook handig: een checklist voor je wintersportvakantie zodat je niks vergeet in te pakken.

Nieuwsgierig naar de rest van de berichten over wintersport voor singles? Kijk dan bij de tag ‘wintersport’

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!