reisgenoot gezocht

Gezocht: reisgenoot!

Op verschillende prikborden en reisfora heb je de mogelijkheid om een gratis oproep te plaatsen en zo jouw ideale reisgenoot te vinden. Bij het plaatsen van een oproep bepaalt de tekst meestal het aantal reacties. Vandaar dat het belangrijk is even stil te staan wat je in je oproep zet.  

Je kunt beter een paar reacties ontvangen van mensen die aan jouw wensen voldoen, dan veel reacties waar je uiteindelijk niks mee kunt. Om een effectieve oproep te plaatsen adviseren wij je dan ook om onze tips even te lezen.

Tips voor een geslaagde vakantie-oproep

Over de vakantie

Bekijk eerst even de verschillende categorieën op het prikbord voordat je jouw oproep plaatst. Dit voorkomt misverstanden en zoekproblemen.

* Vermeld mogelijke bestemming(en)
* Het soort vakantie. Actief, zonvakantie, ski, sportief of bijvoorbeeld cultureel.
* de gewenste vertrekperiode, en als deze al vaststaat zeker vermelden!
* de duur van de gewenste vakantie
* jouw verblijfsvoorkeuren (hotel, pension, camping etc.)
* het gewenste vervoermiddel (auto, bus, trein, vliegtuig, liften..)

Over jezelf

* Leeftijd
* Regio(handig als je bij elkaar in de buurt woont om vooraf af te spreken)
* Kinderen (dit zorgt voor een heel andere vakantie)
* Roker/niet-roker (scheelt eventueel irritaties)
* Beroep/denkniveau
* Persoonlijkheid (ben je rustig, spontaan, verlegen, uitgaanstype etc.)

Op het internet is het vrij gemakkelijk om online een reisgenootje te vinden. Het is wel belangrijk dat je beiden met een ‘goed gevoel’ aan de vakantie begint en ook weer thuis komt.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!