vreemdgaan hotels

Goed hotel om vreemd te gaan met je baas

Afgelopen week hadden we het al over hotels, maar dan over liedjes waarin het over hotels ging. Hotel California van de Eagles voerde hierin de lijst van herkenning. Dat hotels gebruikt worden voor overspel, dat mag duidelijk zijn. Daar wil je als hoteleigenaar niets mee te maken hebben, maar daar kun je niet veel aan doen.

Recensies over te boeken hotel

Jij hebt ook vast wel eens een hotel geboekt. Waarschijnlijk heb je ook de recensies door gelopen van de mensen die jou voorgingen in het boeken van dit betreffende hotel.  Je bent benieuwd naar de mening die andere gasten van je hotel op de geijkte internetsites hebben achtergelaten. Dat deze plek ook gebruikt wordt om echtelijke onenigheid kenbaar te maken, is uitzonderlijk. Maar het gebeurt. Het gaat hier om een bedrogen echtgenoot, die het logement aanprijst waar zijn echtgenote hem bedroog met haar baas.

Dubbel bed moeilijk te weerstaan

In het kort was dit de geplaatste recensie: “Mijn vrouw en haar baas hebben zodanig van hun kamer in dit hotel genoten dat ze samen in bed zijn gebleven tot het tijd was om uit te checken”, steekt de man positief van wal. “Ze waren perfect uitgerust na een drankje aan de bar en een vrijpartij in het prachtige bad. Waarna ze lustig doorgingen in het luxueuze dubbel bed”.

Prijs-kwaliteit

“Over de prijs-kwaliteitverhouding heb ik mijn bedenkingen”, vervolgt de recensent. “De rekening werd immers van mijn creditcard afgehouden en terugbetaald door hun bedrijf. Hun beider namen stonden immers vermeld op de factuur”.

Cynisch, doch tevreden

“Al bij al een goed hotel”, vervolgt de mondige consument. “Scheve schaatsrijders moeten er evenwel rekening mee houden dat de gegevens van hun verblijf tot in alle details gedocumenteerd zijn en meer dan een jaar worden bijgehouden. Het hotel stelt ook kopieën ter beschikking van de boekingsdocumenten en facturen, inclusief consumpties aan de bar”.

U wordt bedankt

“Dank u”, besluit de al bij al niet ontevreden, maar toch ietwat cynische ‘verbruiker’. Hij beoordeelt het hotel met de maximumscore van vijf sterren. Dat je hotel zwart wordt gemaakt door de partner van de partij die overspel heeft gepleegd, daar zit je als eigenaar natuurlijk helemaal niet op te wachten. Gratis publiciteit werkt niet altijd in je voordeel. Maar wie weet, willen overspelige minnaars wel gaan uittesten of het hotel echt zo uitmuntend was als wordt beschreven.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!