Singles Golfen

Golfreis voor singles: je favoriete sport en vakantie in één

Golf je en ben je single? Of speelt je partner niet? Wil je graag je favoriete sport combineren met een vakantie? En dat niet alleen, maar in goed en gelijkgestemd sportief gezelschap van single golfers? Als dit je aanspreekt moet je beslist eens deelnemen aan één van de golfreizen van SingleGolfers. Want méér zomer met SingleGolfers.nl!

Waar gaan die leuke sportieve single golfers naar toe?
Naar de Spaanse zon! Dit najaar staat een 5 daagse golf reis (30 okt. – 3 nov.) naar de Islantilla in Spanje op het programma.
Heerlijk 5 dagen nazomeren aan de Costa de la Luz in goed gezelschap van andere leuke Single Golfers! Deze regio heeft rond eind oktober met gemiddeld 22 graden nog ideaal golf weer. Deze reis is exclusief voor SingleGolfers.nl en wordt alleen met leden gespeeld.
Als verblijf is gekozen voor Islantilla golfresort, een door golfers zeer gewaardeerd en luxe top complex. De 27 holes van Islantilla golf liggen op het terrein van het hotel. Daarnaast wordt ook gespeeld op La Monacilla, een nieuwe aanwinst in de nabije omgeving.

Er zijn zoveel reizen, waarom zou ik met SingleGolfers.nl spelen?
Als je single bent en graag golf speelt maar tevens verzekerd wilt zijn van leuk, sportief en gelijkgestemd gezelschap, dan is dat de allerbeste reden om aan te sluiten.  SingleGolfers.nl is een gevarieerd gezelschap met golfers van alle leeftijden en handicap niveaus waar eenieder zich in z’n element kan voelen. De samenwerking met Golftime Travel verzekert ons van een uitstekende samengestelde reis tegen scherpe voorwaarden. Bij deze reis dus ook geen onplezierige verrassingen zoals  1 persoon toeslagen. Golftime Travel voert de reizen uit en heeft voor ons mooiste locaties bezocht en gecontracteerd.

Over SingleGolfers.nl
SingleGolfers.nl biedt leden een platform op internet waar men elkaar treft, en organiseert golfreizen en golfdagen.
Deze combinatie van een internet community, golf evenementen en reizen is uniek in Nederland.
Niet alleen reizen, geen klassieke dating maar een concept ‘van tee tot green’. Je komt op een ongedwongen en gezellige manier in contact met mensen die dezelfde golf passie delen.

Jolanda van Uijtert namens SingleGolfers.nl

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!