tips solo single reiziger

Good vibrations op reis

Op reis vertrek je in de regel om je te ontspannen. Om even helemaal weg te zijn van alle stress die thuis op je wacht en de batterij op te laden op, bij voorkeur, een tropische bestemming. Een belangrijk onderdeel van op reis vertrekken is daarbij natuurlijk de koffer pakken. Jammer genoeg een stress moment: wat voor kleren neem je mee? Hoe veel kleren neem je mee? Vergeet je zeker niets? Neem je spannende sextoys mee?

De vibrator op reis: een goed idee

Je hoeft je echt niet te schamen hoor. Langer dan een paar dagen op vakantie gaan en geen seksspeeltje meenemen naar je bestemming? Je gaat toch om je te ontspannen? En wat is er nu meer ontspannend dan even heerlijk genieten met jouw vibrator? Veel vrouwen laten zich daarbij jammer genoeg afschrikken door het idee dat ze een gek figuur zullen slaan bij de incheckbalie van de vlucht. Dat is echt niet nodig: de werknemers die jouw bagage controleren bij de luchthaven zijn ook maar mensen en begrijpen bepaalde behoeften als geen ander. Bovendien zien ze heus wel gekkere dingen passeren op zo’n werkdag. Voel je je echt slecht erbij? Meld dan even aan de verantwoordelijke dat je een seksspeeltje in de koffer hebt zitten. Deze stelt je onmiddellijk gerust.

Enkele richtlijnen

Voor het inpakken is het wel net zo slim om even te controleren of jouw Rabbit vibrator wel uit staat. Een vibrerende koffer zou immers toch wel een beetje gênant zijn. Ook een goed idee is om te controleren of je de vibrator goed hygiënisch hebt ingepakt. Bij voorkeur steek je die dan ook in een aparte en afsluitbare zak. Glijmiddel of massageolie meenemen zal het genot van jouw speeltje zeker verhogen maar let hier wel mee op: vloeistoffen zijn aan boord van het vliegtuig beperkt en niet elke maatschappij en niet elk land heeft hier dezelfde richtlijnen over. Als laatste tip van jouw checklist: heb je gecontroleerd of het land waar je naartoe trekt wel seksspeeltjes toelaat? In sommige landen zijn ze immers verboden!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!