wereld gratis rondreizen

Gratis de wereld rondreizen met Airmule

Gratis de wereld rondreizen? Dat klinkt menig reiziger als muziek in de oren! Met de nieuwe app, Airmule genaamd, kan je gratis de wereld rond. Het concept is simpel: sta je overtollige bagageruimte gewoon af.

Gratis vliegreizen

Gratis vliegen in ruil voor een kleine dienst. Het klinkt de wereldreiziger als muziek in de oren. Met Airmule kan je een deel van je toegestane bagageruimte gebruiken om iemand anders een dienst te bewijzen. Zo kan je bijvoorbeeld documenten vervoeren die dringend ergens moeten zijn. ‘We willen iedereen die wil reizen die mogelijkheid geven dat gratis te doen’, zegt oprichter Rory Felton. ‘We handelen dan als koeriers.’

Korting

De korting die je kan krijgen kan hoog oplopen. Gemiddeld kost een vlucht ongeveer 1.250 dollar, en koeriers kunnen tot 500 dollar verdienen per heenvlucht. Op een goedkopere vlucht kan je dus helemaal gratis vliegen.

De vraag naar dit soort diensten is erg hoog, vooral voor de Amerikaans-Chinese markt. ‘Huidige koerierdiensten zijn gewoon te traag’, zegt Felton. De app is nu al te vinden op iTunes.

Problemen

Er kunnen zich natuurlijk ook problemen voordoen. Zo moet je eerlijk antwoorden op de vraag of je jouw bagage zelf hebt ingepakt. Felton raadt gebruikers aan niet te liegen. Hij zegt ook dat de koerier het recht heeft om de bagage te inspecteren.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!