seks op vakantie

Gratis soa test voor jongeren na zomervakantie

Je bent jong en je wilt wat… dus toen had je per ongeluk en ondanks al je goede voornemens toch onbeschermde seks in de zomervakantie. Ben je bang dat je een soa hebt opgelopen? Dan kan je terecht bij de GGD voor een gratis soa test.

Onbeschermde seks

Niet op vakantie geweest maar wel een heftige introductieweek gehad nu je net met een nieuwe studie bent begonnen? Ook dan moet je niet met je twijfels blijven rondlopen. Kom donderdag 24 september naar het speciale soa-inloopspreekuur van de GGD Brabant-Zuidoost in Eindhoven.

Vakantieseks

Tijdens de vakantie en introducties vrijen jongeren vaker onveilig, wat de kans op een soa (seksueel overdraagbare aandoening) vergroot. Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost een soa-inloopspreekuur waar jongeren tot en met 24 jaar zich kunnen laten testen op soa’s. Gratis en anoniem. En een afspraak maken is niet nodig.

Gratis soa-test

Ook een gratis soa-test? Kom donderdag 24 september tussen 14.00 en 18.00 uur naar het inloopspreekuur bij de GGD Brabant-Zuidoost in Eindhoven, in de Witte Dame aan het Clausplein 10. Voor meer informatie kijk op www.ggdbzo.nl of www.facebook.nl/sensebrabant.

Voorbereiding soa-test

Om goed op soa’s te kunnen testen is het belangrijk dat er minstens twee weken zit tussen het laatste onveilige sekscontact en het onderzoek. Jongens moeten een potje met (ochtend)urine meenemen, meiden kunnen ter plekke een zelftest uitvoeren. Binnen tien dagen volgt de uitslag via een sms-bericht. Als een soa is vastgesteld, neemt de GGD contact op om een afspraak te maken voor behandeling.

 Liefde, relaties & seks

Het hele jaar door kunnen jongeren tot en met 24 jaar met vragen over liefde en relaties, veilig vrijen of soa terecht bij de GGD Brabant-Zuidoost. Dat kan door het maken van een afspraak voor het Sense-jongerenspreekuur via 0900-369 69 69 (€ 0,10 per minuut). Informatie over liefde, relaties, anticonceptie en veilig vrijen is ook te vinden op Sense.info.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!