seks op vakantie

Gratis soa test voor jongeren na zomervakantie

Je bent jong en je wilt wat… dus toen had je per ongeluk en ondanks al je goede voornemens toch onbeschermde seks in de zomervakantie. Ben je bang dat je een soa hebt opgelopen? Dan kan je terecht bij de GGD voor een gratis soa test.

Onbeschermde seks

Niet op vakantie geweest maar wel een heftige introductieweek gehad nu je net met een nieuwe studie bent begonnen? Ook dan moet je niet met je twijfels blijven rondlopen. Kom donderdag 24 september naar het speciale soa-inloopspreekuur van de GGD Brabant-Zuidoost in Eindhoven.

Vakantieseks

Tijdens de vakantie en introducties vrijen jongeren vaker onveilig, wat de kans op een soa (seksueel overdraagbare aandoening) vergroot. Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost een soa-inloopspreekuur waar jongeren tot en met 24 jaar zich kunnen laten testen op soa’s. Gratis en anoniem. En een afspraak maken is niet nodig.

Gratis soa-test

Ook een gratis soa-test? Kom donderdag 24 september tussen 14.00 en 18.00 uur naar het inloopspreekuur bij de GGD Brabant-Zuidoost in Eindhoven, in de Witte Dame aan het Clausplein 10. Voor meer informatie kijk op www.ggdbzo.nl of www.facebook.nl/sensebrabant.

Voorbereiding soa-test

Om goed op soa’s te kunnen testen is het belangrijk dat er minstens twee weken zit tussen het laatste onveilige sekscontact en het onderzoek. Jongens moeten een potje met (ochtend)urine meenemen, meiden kunnen ter plekke een zelftest uitvoeren. Binnen tien dagen volgt de uitslag via een sms-bericht. Als een soa is vastgesteld, neemt de GGD contact op om een afspraak te maken voor behandeling.

 Liefde, relaties & seks

Het hele jaar door kunnen jongeren tot en met 24 jaar met vragen over liefde en relaties, veilig vrijen of soa terecht bij de GGD Brabant-Zuidoost. Dat kan door het maken van een afspraak voor het Sense-jongerenspreekuur via 0900-369 69 69 (€ 0,10 per minuut). Informatie over liefde, relaties, anticonceptie en veilig vrijen is ook te vinden op Sense.info.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!