internet vliegtuig

Gratis wifi in het vliegtuig in aantocht

Lekker internetten terwijl je op 10 kilometer hoogte in het vliegtuig zit? Het ziet er naar uit dat het niet lang meer duurt voor dat dit de gewoonste zaak van de wereld is. Vind je het heerlijk om een paar uurtjes te kunnen ontsnappen aan de online wereld? Geniet er dan nog maar van want binnenkort is dat toch echt voorbij.

Internet in het vliegtuig

De tablet of laptop is binnenkort ook onmisbaar in de lucht en je kunt lekker verder Whatsappen op je telefoon. In Amerika is er al internet in geselecteerde vliegtuigen. Maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Bij de meeste maatschappijen is het relatief duur en de snelheid belachelijk traag.

Doorbraak in 2017

De Deutsche Telekom en Lufthansa hebben de handen ineengeslagen om snel internet beschikbaar te stellen in vliegtuigen. Daarmee heb je in de lucht straks een soortgelijk bereik als op de grond. Dat zou een doorbraak zijn waar we in 2017 de vruchten van gaan plukken.

Relaxed hotel of taxi boeken

Want zeg nou zelf? Lijkt het je niet ideaal en reuze relaxed om in het vliegtuig alvast een Uber taxi te bestellen. Of een hotel te boeken.

Paperflies heeft een overzicht gemaakt. Op dit moment zijn er 8 vliegtuigmaatschappijen die gratis WIFI aanbieden. Dat zijn:

Emirates

JetBlue

Norwegian Airlines

Turkish Airlines

Air China

Philippine Airlines

Hong Kong Airlines

Nok Air

En dit zijn de vliegtuigmaatschappijen die WIFI aan het testen zijn:

Ryanair

Lufthansa

Finnair

KLM

Delta

Sri Lankan Airlines

Kuwait Airways

TAAG Angola Airlines

WestJet

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!