Type Groepsreis: 1-oudervakantie

Eénoudervakanties zijn echt de leukste vakanties voor single mama’s en papa’s met kleine of grotere kids. Want genieten, dat doe je samen toch? Als alleenstaande ouder met je kinderen op vakantie kan best een opgave zijn. Als enige volwassene moet jij alles regelen, en zijn er weinig momenten van echte rust of ontspanning.

Ga daarom eens met andere alleenstaande ouders op zomervakantie of wintersport. De kinderen vermaken zich onderling opperbest en ook jij komt eindelijk toe aan je welverdiende vakantie. Maak er wat moois van samen!

Yeti Jr. Eenouderreizen

Je wilt graag op vakantie maar het idee dat de zorg voor je kinderen allemaal op jouw schouders terecht komt is plots geen vakantie meer. Samen met Yeti Jr. zorgen wij ervoor ervoor dat jullie beide een heerlijke vakantie beleven. Avontuurlijke éénoudervakanties boek je bij Yeti Jr.!

Labyrinth Outdoor 1ouder

Labyrinth Eenoudervakanties

Labyrinth organiseert betaalbare vakanties, breaks en events voor verschillende groepen, waaronder ook Eenoudervakanties. Labyrinth organiseert haar reizen voor specifieke groepen, zodat mensen gemakkelijk met elkaar in contact komen. Zo kunnen ook kinderen en jong-volwassenen kennismaken met natuur en spannende activiteiten.

Sawadee Singlereizen

Sawadee Familiereizen

Onze reizen zijn bedoeld voor single ouders die met hun kinderen een avontuurlijke rondreis willen maken, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land willen verkennen. Bekijk het prachtige, avontuurlijk aanbod 1-oudervakanties.

Eenoudervakantiegids

Eenoudervakantiegids

Wil je een compleet overzicht van álle eenoudervakanties? Ga dan nú naar Eenoudervakantiegids.nl en vind de leukste vakanties. Met onze 15 jaar ervaring weten onze vakantie experts precies wat jij zoekt en waar je kids blij van worden. Bel ons gerust of stel je vraag 24/7 online aan ons team. Tot dan!

Maris Life

Maris Life

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde vakantie voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen? Onze bestemmingen zijn met zorg uitgekozen, scherp geprijsd en altijd kindvriendelijk!

Cirkel Vakanties

Cirkel 1-oudervakanties

Op zo’n heerlijke 1 ouder strand vakantie reis je per touringcar of per vliegtuig. Of je gaat op eigen gelegenheid het warme zand tegemoet. Voor de echte zon- en strandliefhebber hebben wij dan ook mooie campings, hotels en appartementen uitgezocht. Het Sun & Fun team is gratis en staat bij een 1 ouder strand vakantie voor je klaar.

Estivant Vakanties

Estivant 1-oudervakanties

Estivant (het Franse woord voor ‘zomergast’) organiseert al 18 jaar met veel succes bijzondere vakanties voor eenoudergezinnen. Onze vakanties zijn uniek, door onze enthousiaste, gastvrije medewerkers, leuke programma’s en heerlijke vakantiebestemmingen. Estivant is een belevenis voor jou en je kinderen!

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae porttitor arcu sit
condimentum euismod. Nulla nibh feugiat lobortis laoreet vestibulum, interdum
netus. Et congue massa egestas vel tellus phasellus mi.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!