Type Groepsreis: 60+ singlereizen

60plusser en single zoals dat tegenwoordig heet? Dan is een fijne, gezellige vakantie met andere alleenstaanden een aanrader! Alle reizen zijn tot in de puntjes georganiseerd en je reist samen met gelijkgestemde singles van jouw leeftijd. Het delen van mooie reisavonturen heb je er binnen de kortste keren nieuwe vrienden bij!

Reizen hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld te zin, ook dichterbij huis zijn er tal van bijzondere vakanties en rondreizen te vinden voor zestigers en zeventigers zonder partner. Bij onderstaande reisorganisaties vind je fijne, bijzondere en goed verzorgde reizen voor singles van 60+.

Natuurlijk Reizen

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie. Of je nu dertig, veertig, vijftig of boven de zestig bent, als je op vakantie wilt en het prettig vindt om met een groep te reizen dan ben je bij Natuurlijk Reizen van harte welkom op één van de prachtige groepsreizen.

Effeweg

Effeweg

Wilt u een ongedwongen vakantie en bovenal niet alleen op reis? Dan zijn onze single reizen echt iets voor u! Deze busreizen zijn geschikt voor ouderen die waarde hechten aan gezelligheid en een mooie vakantie willen beleven. Ga mee op reis!

SNP Natuurreizen

SNP Reizen

Reis jij binnenkort met een expeditieschip langs de grillige kusten van Antarctica? Of ontdek je de adembenemende schoonheid van Spitsbergen? Met een natuurcruise ontdek je de meest fascinerende bestemmingen van de wereld. En dat alles tussen gelijkgestemden. Een natuurcruise is een uitdagende reis vol avontuur!

golfreizen singles

Pin High Golfreizen

Speciaal voor alleenstaande golfers die graag samen met andere alleenreizenden willen golfen, organiseert Pin High gezellige (single) reizen. Pin High richt zich niet speciaal op senioren, maar het merendeel van de reizigers is 50+. Er zijn golfreizen in alle soorten en maten: van Azië tot Afrika, maar ook dichterbij huis zijn er prachtige uitstapjes!

Goed Idee Reizen

Goed Idee Singlereizen

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie met reizen speciaal voor singles. De reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen staat of alleen is komen te staan maar liever niet alleen op vakantie wil. En daarbij toch wel een stukje privacy wil behouden. Vanaf 45 jaar, zonder bovengrens dus ook singles van 60+ en 70+ zijn welkom!

 

Kras Singlereizen

Kras Reizen

Kras reizen is er voor singles van álle leeftijden. Want of je nu 30-, 40-, 50- of 60- plusser bent, bij Kras vindt je altijd wel een vakantie die bij je past. Tijdens de singlereizen deel je reisbelevenissen met gelijkgestemden en daarbij hou je toch een stukje privacy. Bij Kras is een éénpersoonskamer namelijk vrijwel altijd al bij de reissom ingegrepen.

Crusj Singlevakanties

Crusj singlereizen

Zin om op vakantie te gaan maar met wie? Voor de Meeting Friends ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een leeftijdscategorie gesteld. Er zijn prachtige groepsreizen voor HBO singles in de categorie 45-65 jaar en 55+. Actieve singles van 60+ en 70+ zijn dus ook welkom.

Estivant Vakanties

Estivant 60+

Onze singlevakanties zijn ingedeeld naar leeftijd. We bieden vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. En dat is wel zo leuk! Je kunt kiezen uit verschillende strand, actieve, wandel, zeil- en wintersportvakanties. Ook voor singles tussen de 45-69 jaar.

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae porttitor arcu sit
condimentum euismod. Nulla nibh feugiat lobortis laoreet vestibulum, interdum
netus. Et congue massa egestas vel tellus phasellus mi.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!