Type Groepsreis: Avontuurlijke Singlereizen

Ook op zoek naar een beetje meer avontuur in je leven? Trek de stoute schoenen aan en verleg je grenzen! Een safari in Afrika of toch liever het verre Azië of Zuid-Amerika ontdekken? Gelukkig hoef je niet alleen op vakantie want er zijn tal van aantrekkelijke groepsreizen voor singles naar deze verre exotische oorden.

Van luxe tot basic, er is voor iedere single reiziger een vakantie te vinden die past! Word jij een heuse ontdekkingsreiziger? Wij weten in ieder geval zeker dat jij met onderstaande reisorganisaties de reis van je leven tegemoet gaat. Have fun!

VillaVibes Singlereizen

VillaVibes – avontuurlijk

De leukste avonturen beleef je bij de vakanties van VillaVibes. Al jaren favoriet onder singles. Kies uit populaire reizen waarbij je gaat wielrennen, mountainbiken, wandelen, skiën, snowboarden, tennissen, zeilen, kitesurfen en nog veel meer. Omdat de groep relatief groot is zijn er altijd mensen van jouw niveau. Absolute aanrader.

Mr. Yeti Singlereizen

Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. Kleine groepen van 8 reizigers en een NL-talige reisbegeleider, gezellig en persoonlijk.

Djoser singlereizen

Djoser

De andere manier van reizen van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur.

Shoestring singlereis

Shoestring

Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid – vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld – intens genieten op een afgelegen strandje – lekker stappen in een exotische metropool – een spannende tocht door de jungle – en nog veel meer!

Sawadee Singlereizen

Sawadee

Op zoek naar avontuur? Reis in kleine groepen naar één van onze wereldse bestemmingen. Altijd met respect voor het land en haar bewoners. Onze singlereizen zijn er voor iedereen die weliswaar liever alleen op reis gaat, maar graag in het gezelschap van anderen een land verkent.

Fox Singlereizen

Fox Singlereizen

De singlereizen van Fox zijn voor singles die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met andere singles in georganiseerd verband. De avontuurlijke en culturele reizen zijn in principe geschikt voor singles met een normale gezondheid en conditie vanaf 25 jaar.

mambo reizen singles

Mambo

Ben je single en wil je met een groepsreis met leeftijdsgenoten (jongeren of jong volwassenen) op reis? Zeker doen! Het is een geweldige manier om veel nieuwe mensen te leren kennen en wie weet worden dit vrienden voor de rest van je leven!  Bij de Mambo reis je altijd met leeftijdsgenoten.

noSun Reizen

noSun Groepsreizen

noSun groepsreizen organiseert gezellige avontuurlijke single reizen in Europa. We kiezen bewust voor reizen met kleine groepjes van maximaal 8 personen. Zo ontstaat er tijdens de reizen een leuke en ongedwongen ontspannen sfeer. Ruim 95% van onze reizigers boekt alleen! Beste aanbieder volgens Zoover.

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae porttitor arcu sit
condimentum euismod. Nulla nibh feugiat lobortis laoreet vestibulum, interdum
netus. Et congue massa egestas vel tellus phasellus mi.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!