Type Groepsreis: Cultuurvakantie

Cultuur snuiven, proeven, een land inclusief de mensen écht leren kennen? Dat is voor veel singles de ultieme vakantiebeleving! Jezelf onderdompelen in een andere wereld, nieuwe indrukken opdoen, bijzondere plaatsen bezoeken en dat terwijl je in uitstekend gezelschap verkeerd. Singles die net als jij graag wat van de wereld willen zien en nieuwsgierig zijn naar andere culturen.

Extra fijn is dat je al die prachtige belevenissen met elkaar kunt delen. Niet voor niets dat er vele vriendschappen ontstaan tijdens een single groepsreis met verre, culturele bestemming. Deze aanbieders zorgen ervoor dat je een heerlijke vakantie tegemoet gaat!

Natuurlijk Reizen

Ga met andere singles gezellig op een ongedwongen manier op vakantie. Of je nu dertig, veertig, vijftig of boven de zestig bent, als je op vakantie wilt en het prettig vindt om met een groep te reizen dan ben je bij Natuurlijk Reizen van harte welkom op één van de prachtige groepsreizen.

SRC Cultuurvakanties

SRC Cultuurvakanties

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier de reis. Dus: ontdek jouw vakantieland tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar je ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor je open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven boeien met leuke anekdotes en fascinerende details.

Shoestring singlereis

Shoestring

Ontdek de cultuur van Cuba, Kenia, Sri Lanka, Ecuador, China, India, Vietnam, Jordanië, de Maya Route… en nog veel meer schitterende bestemmingen samen met een groep leuke, ondernemende en gelijkgestemde singles bij de rondreizen van Shoestring!

Baobab singlevakanties

Baobab singlereizen

Ben je single en vind je het leuk om je reis alleen met andere singles te delen? Boek dan een van onze single reizen! Je maakt precies diezelfde bijzondere Baobab-reis, met maar één verschil: je reist exclusief met singles. Samen boeken met een andere single mag natuurlijk ook!

Koning AAP singlereizen

Koning AAP Reizen

Koning Aap verzorgt avontuurlijke rondreizen wereldwijd voor echte levensgenieters. Reizen naar prachtige bestemmingen met op en top zorg voor accommodaties, transport en bijzondere activiteiten. Voor alleenreizenden zijn er speciale singlereizen. Er gaan geen koppels mee en dit zorgt voor een bijzondere dynamiek! Ken je onze pioneersreizen al?

Djoser singlereizen

Djoser

Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur.

SNP Natuurreizen

SNP

Terwijl je door de ruige en ongerepte natuur van de Peloponnesos of misschien wel de lavavelden van IJsland wandelt zie je in je ooghoek een perfect plaatje. Dat beeld wil je vastleggen! Je schiet de ervaren fotograaf die met je meereist aan. En natuurlijk reis je naar de meest fotogenieke bestemmingen van de wereld!

Sawadee Singlereizen

Sawadee

Al ruim 27 jaar staan wij voor Puur Reizen. We willen je een land echt laten ervaren, niet door alleen naar de hoogtepunten te gaan, maar ook de minder ontdekte gebieden te bezoeken. Reizen in de kleinste groepen van maximaal 18 personen, zodat je meer contact krijgt met de lokale bevolking én meer persoonlijke aandacht.

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae porttitor arcu sit
condimentum euismod. Nulla nibh feugiat lobortis laoreet vestibulum, interdum
netus. Et congue massa egestas vel tellus phasellus mi.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!