Type Groepsreis: Speciale Singlereizen

Bij speciale singlereizen denk je vast aan pure verwennerij, lekker tot jezelf komen, ontspannen en nieuwe mensen ontmoeten die net als jij uitkijken naar een heerlijke vakantie. Klopt als een bus! Onderstaande reisaanbieders hebben je stuk voor stuk iets speciaals te bieden.

Ofwel ze hebben ze lekker-net-even-anders locatie, ga je met singles die eenzelfde opleidingsniveau of leeftijd hebben, zijn ze extra luxe of juist lekker budget, ultra kort of zalig lang. Kortom voor alle singles die eens iets speciaals willen op vakantie komen hier beslist aan hun trekken! Geniet ervan!

Djoser singlereizen

Djoser culinaire reizen

Speciaal voor reizigers die iets anders willen em voor culinaire enthousiastelingen die hun kookkennis willen uitbreiden! Tijdens de kookreizen bezoek je culturele hoogtepunten in het land. De nadruk ligt op het in de vingers krijgen van de lokale keuken. Je doet zelf inkopen op lokale marktjes en bereidt onder professionele leiding de heerlijkste gerechten.

SRC Cultuurvakanties

SRC Cultuurvakanties

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier de reis. Dus: ontdek jouw vakantieland tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar je ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor je open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven boeien met leuke anekdotes en fascinerende details.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

Mensen die een SNP-reis maken hebben een gemeenschappelijke doel: weg van het massatoerisme en de wereld écht ontdekken! Hierdoor is de onderlinge sfeer vaak erg goed. Een groepsreis is dan ook een goede manier om nieuwe vriendschappen te sluiten. Er zijn tijdens de reis genoeg momenten waar het mogelijk is je eigen gang te gaan.

Simi-Reizen

Simi Jongerenreizen

Simi Reizen organiseert avontuurlijke, actieve groepsreizen in Europa en Noord-Amerika. De groepsreizen van Simi zijn gevarieerd en standaard zijn veel activiteiten inbegrepen bij de reissom. De jongerenreizen zijn een ideale combinatie tussen een actieve vakantie, maar ook een echte jongerenreis waarbij uitgaan en terrasjes ook aan bod komen!

EffeWeg singles stedentrip

EffeWeg

Wil je een ongedwongen vakantie of weekendje weg en bovenal niet alleen op reis dan zijn onze singlereizen echt iets voor jou! Deze busreizen zijn geschikt ondernemend, actieve singles die waarde hechten aan gezelligheid en een mooie vakantie willen beleven.

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie met reizen, speciaal voor alleengaanden. De reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen staat of alleen is komen te staan, maar liever niet alleen op vakantie wil. En daarbij toch wel een stukje privacy wil behouden.

Amorgos singles zeilvakantie

Amorgos

Heb je zin in een onbezorgde vakantie in ontspannen sfeer, terwijl de zon straalt en de wind door je haren waait? Wil je lekker luieren aan dek of juist actief meezeilen? En af en toe een verfrissende duik of snorkelen in helderblauw water? Ga dan mee zeilen met Amorgos!

Kras Singlereizen

Kras Reizen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat sommige deelnemers grote waarde hechten aan afgebakende leeftijdsgroepen, waardoor de deelnemers nóg meer samensmelten tot een échte groep. Speciaal voor deze singles hebben we reizen samengesteld in o.a. de categorie Single 30 tot 45 jaar en 40 tot 55 jaar.

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae porttitor arcu sit
condimentum euismod. Nulla nibh feugiat lobortis laoreet vestibulum, interdum
netus. Et congue massa egestas vel tellus phasellus mi.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!