Type Groepsreis: Sportieve Singlereizen

Is raften, klimmen, wandelen of fietsen op vakantie echt jouw ding? Ga dan op een actieve vakantie met sportieve singles! Op of onder water kan natuurlijk ook want er zijn tal van zeil en duikvakanties voor singles die dezelfde hobby hebben als jij. Liever een partijtje golf in het zonnetje of loop jij helemaal warm bij de gedachte aan een heuse trekking langs de fjorden?

Met deze reisaanbieders kom jij op actief en sportief vlak helemaal aan je trekken. Dat je daarnaast andere leuke actievelingen ontmoet is natuurlijk een mooie bonus!

Crusj Singlevakanties

Crusj actieve singlereizen

Ben je op zoek naar een actieve vakantie? Crusj heeft een groot aanbod met actieve singlereizen. Tijdens al onze reizen bieden we sportactiviteiten aan. Zo kan je bijvoorbeeld in de Algarve surfen en MTB-en, op Cyprus kan je een mooie hike maken en op Curaçao kan je prachtig duiken. Ook hebben we actieve vakanties met een thema.

VillaVibes Singlereizen

VillaVibes – sportieve singlereizen

Zin in een sportieve vakantie? Dan moet je bij VillaVibes zijn. Al jaren favoriet onder singles. Kies uit populaire reizen waarbij je gaat wielrennen, mountainbiken, wandelen, skiën, snowboarden, tennissen, zeilen, kitesurfen en nog veel meer. Omdat de groep relatief groot is zijn er altijd mensen van jouw niveau. Absolute aanrader.

SRC Cultuurvakanties

SRC Wandelvakanties

Of u nu kiest voor een ‘gewone’ cultuurvakantie naar Rusland, een wandelreis in Spanje, een muziekreis naar Italië, een kunstreis naar Duitsland of een themareis naar India: de cultuur van uw vakantieland staat op al onze groepsreizen centraal! Kijk voor het complete aanbod van onze prachtige groepsreizen op de website!

Mr. Yeti Singlereizen

Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. Kleine groepen van 8 reizigers en een NL-talige reisbegeleider, gezellig en persoonlijk.

Activa Tours Singlereizen

ActivaTours

Aktiva Tours heeft een uitgebreid aanbod fiets- en wandelreizen, waar reizigers een 1-persoonskamer kunnen boeken ZONDER toeslag.  Op de singledata zijn extra veel 1-persoonstenten en -kamers beschikbaar, hoewel indeling (met een andere reiziger van hetzelfde geslacht) vaak ook gewoon mogelijk is.

Simi-Reizen

Simi-Reizen

Simi Reizen organiseert avontuurlijke, actieve groepsreizen in Europa en Noord-Amerika. De groepsreizen van Simi zijn gevarieerd en standaard zijn veel activiteiten inbegrepen bij de reissom. De jongerenreizen zijn een ideale combinatie tussen een actieve vakantie, maar ook een echte jongerenreis waarbij uitgaan en terrasjes ook aan bod komen!

mambo reizen singles

Mambo

Wanneer je op reis gaat met Mambo kom je altijd in een groep terecht met leeftijdsgenoten. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met gelijkgestemde medereizigers. Mambo hanteert de leeftijdsgroepen: 17-28 jaar, 20-39 jaar, 25-39 jaar en 20+. Het maakt niet uit of je alleen komt of samen met vrienden boekt.

Kras Singlereizen

Kras Reizen

Kras Reizen  biedt Single Wandel- en fietsarrangementen, variërend van gezellige wandel-/fietsweekendjes in Nederland tot wandelvakanties naar het schitterende subtropische eiland Madeira. Onze reizen zijn bedoeld voor reislustige singles die er graag actief op uit trekken maar niet alleen.

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae porttitor arcu sit
condimentum euismod. Nulla nibh feugiat lobortis laoreet vestibulum, interdum
netus. Et congue massa egestas vel tellus phasellus mi.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!