fietsen natuur singles

Groepsreizen in de natuur: pak de fiets of ga samen aan de wandel

Lekker in de buitenlucht, actief bezig zijn en  dicht bij huis… Een bestemming te voet of per fiets ontdekken wordt steeds populairder! Wist je dat Sawadee reizen een bijzonder mooi en  verrassend aanbod aan groepsreizen heeft die je samen laten genieten van de natuur? En dat alles per fiets of te voet! 

In Europa liggen de mooiste routes door prachtige landschappen en gezellige dorpen te wachten om per fiets ontdekt te worden.   Gaat er volgens jou niets boven fietsen in de vrije natuur? Tijdens een fietsvakantie ontdek je een land op jouw eigen tempo, samen met andere fietsliefhebbers. Wij bieden de mooiste fietsreizen in Europa, Azië en Oceanië aan!

Fietsreizen

Wij hebben ons aanbod fietsreizen verder aangevuld met een aantal prachtige hotelfietsreizen in Europa. Zo bieden we een fietsreis door Transylvanie en de Karpaten, gaan we langs de zuidkust van Sicilië, genieten we van de lavendelvelden in de Provence, fietsen we langs de Atlantische kust in Portugal of ontdekken we per fiets de Balkan. Al deze fietsreizen worden begeleid door een Engelstalige lokale reisbegeleider. De fietshuur is inbegrepen evenals het vervoer van de bagage. Bekijk hier het uitgebreide fietsreizen aanbod.

Wandelvakanties

Trek je wandelschoenen aan en ga mee op een actieve wandelvakantie. Tijdens onze wandelvakanties maak je wandelingen door afwisselende natuurgebieden, uitgestrekte landschappen en langs prachtige kusten en geniet je van de mooiste uitzichten. We bieden reizen waarbij je vanuit één of meerdere uitvalsbases wandelt en reizen met een meerdaagse trektocht waarbij je bagage wordt vervoerd. Ook hebben we oog voor cultuur en bezoeken we steden en dorpjes, bezienswaardigheden en oude opgravingen. Onze wandelreizen zijn te onderscheiden in Sawadee groepsrondreizen met wandeldagen en wandelvakanties waarbij het te voet genieten van de bestemming centraal staat. Kies een reis uit brede aanbod; van IJsland tot Italië en van Spanje tot Albanië.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!