tips en info singlereizen

Haal de zomer binnen met zomerkortingen

Wanneer we naar buiten kijken is het laatste waar we aan denken een zonnige zomer. De zomer heeft dit jaar lang op zich laten wachten en dat heeft zijn impact op de verkopen in webwinkels.

Regenachtig

Weinigen zijn er immers voor te vinden om zomerse artikelen aan te schaffen wanneer het buiten koud en regenachtig is. Juist daarom pakken heel veel webwinkels en kortingssites uit met speciale aanbiedingen die het mogelijk maken om deze artikelen extra goedkoop in huis te halen. Zo kunnen klant toch alvast genieten van een mooie zomerkorting.

Duurzaam

In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar moet worden vastgesteld dat de aankoop van duurzame goederen, waaronder dus eveneens kleding, met 12 procent is gedaald. Het is voor webwinkels dan ook haast noodzakelijk om toch een bepaalde verkoop te realiseren en daarom pakt men graag uit met enkele mooie aanbiedingen.

Deze aanbiedingen kunt u niet alleen terugvinden op de webwinkel in kwestie, maar ook op zgn. kortingssites.

Haal de zomer in huis

Webwinkels bieden u in deze periode echt de mogelijkheid om de zomer in huis te halen. Het weer beïnvloeden kunnen we jammer genoeg niet, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we ons voorzien op de periode waarin de zomer toch doorbreekt.

Momenteel worden bijvoorbeeld mooie aanbiedingen gegeven op stranditems en badmode, maar ook sandalen en slippers blijken bijzonder populair. Daarnaast worden er mooie aanbiedingen aangekondigd voor mensen die naar de zon op vakantie willen. Dat is misschien nog wel de eenvoudigste mogelijkheid om de zomer in huis te halen op dit moment. Komt de zon niet naar jou, dan moet je zelf naar de zon.

Midseason aanbiedingen

De midseason sale moet webwinkels de mogelijkheid geven om hun overbodige stock aan te bieden aan hun klanten en dat uiteraard tegen een aanzienlijk goedkopere kostprijs. Voor de consument is dit mooi meegenomen, want ook al is er momenteel nog niet echt sprake van zomer, die zit er echt wel aan te komen.

Momenteel kunnen consumenten op deze manier diverse zomerse kledingstukken aankopen tegen een aanzienlijk voordeligere kostprijs en dat is uiteraard altijd mooi meegenomen.

Regenjassen

De meest voorkomende zomerkorting die we in webwinkels en op kortingssites tegenkomen heeft betrekking tot het aankopen van badkleding en allerhande strandartikels. Het zijn echter niet alleen de typische zomerartikelen die in de kijker worden geplaatst met deze aanbiedingen. Ook bijvoorbeeld regenjasjes zijn enorm populair en worden vaak aangekocht. Iedereen heeft namelijk wel eens nood aan een lekker warm en vooral droog vestje, ook tijdens de zomerperiode.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!