reisgenoot

Handige smartphone accessoires voor onderweg

Je smartphone heb je altijd en overal bij je. Eigenlijk gaan we tegenwoordig nergens meer heen zonder dat we onze smartphone meenemen. Dat is ook niet zo gek, aangezien je de smartphone voor alles kunt gebruiken. Wanneer je de weg kwijt bent, zet je gewoon even je navigatie aan en als er onderweg iets bijzonders gebeurt, wil je dat natuurlijk wel op de gevoelige plaat vastleggen.

Er zijn overigens tal van verschillende accessoires beschikbaar voor de smartphone. Ook veel accessoires die je juist onderweg kunt gebruiken. En dan hebben we het niet alleen over een smartphone hoesje. We zetten hieronder de meest handige accessoires voor onderweg voor je op een rijtje.

Powerbank

Je kunt je telefoon uiteraard thuis opladen en ook in de auto kun je eenvoudig de batterij aanvullen. Je hebt onderweg echter lang niet altijd een auto tot je beschikking. Wanneer je bijvoorbeeld een dagje weg gaat in de natuur en veel foto’s maakt. Als je die ook nog deelt op social media kan het snel gaan met je batterij. Een powerbank is de ideale oplossing. Hiermee kun je jouw telefoon waar en wanneer je maar wilt opladen. Daardoor hoef je niet meer zuinig op je batterij te doen als je een dagje weg gaat en kun je zonder problemen alles met je smartphone doen wat je maar wil!

Selfiestick

Selfies zijn nog steeds ontzettend populair. De beste manier om een selfie te maken is door gebruik te maken van een selfiestick. Zeker wanneer je met een groepje een foto wil maken, is dit erg handig. Je kunt de smartphone namelijk verder van je af houden waardoor de ruimte in de foto groter wordt.

Smartphone hoesje

Om je telefoon te beschermen, is een smartphone hoesje van groot belang. Je voorkomt dat er stof in komt en ook raakt je smartphone minder snel beschadigd. Koop een Samsung Galaxy s8 hoesje wat jij leuk vindt! Schaf altijd een hoesje aan dat bij jouw smartphone past. Een Samsung Galaxy S8 hoesje kun je vaak lastig voor een andere smartphone gebruiken en andersom geldt natuurlijk hetzelfde!

sports armband

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!