vrouw bikini strand

Helft moeders durft geen bikini aan

De helft van de moeders durft vanwege de striae die ze overhielden aan de zwangerschap geen bikini te dragen op het strand. Dat blijkt uit een Britse enquête.

Vrijwel alle 1736 Britse vrouwen die werden ondervraagd voor een enquête van een cosmeticafabrikant hebben striae overgehouden aan hun zwangerschap. Dat schrijft de Daily Mail. De helft van de ondervraagde moeders wil door de zwangerchapsstriemen niet in een bikini gezien worden. Zo’n 36 procent van de vrouwen wil vanwege de striae niet gaan zwemmen en 33 procent wil zelfs niet dan haar partner haar naakt ziet. Bijna 15 procent zegt een hekel aan haar lichaam te hebben gekregen door de vele zwangerschapsstriemen.

Buik

Bijna 80 procent van de vrouwen heeft striae op de buik. De helft van de vrouwen zegt het ook te hebben op de heupen, dijen en borsten. Ruim 10 procent heeft er over het hele lichaam last van. Een derde van de ondervraagde vrouwen denkt dat genen iets te maken hebben met het krijgen van striae. Zo’n 20 procent denkt dat striae met de juiste cosmetica is te voorkomen, maar 60 procent denkt dat een kwestie van geluk is. Verder denkt 8 procent dat beroemde moeders er geen last van hebben.

Bron: Nu

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!