eenoudervakantie herfstvakantie

Herfstvakantie tips voor alleenstaande ouders

Nog eventjes en dan staat de herfstvakantie weer voor de deur. Voor alleenstaande ouders een extra  opgave. De hele week je kids vermaken valt niet altijd mee, zeker niet als de regen met bakken uit de lucht komt. Een paar dagen er tussenuit zien de meeste single parents ook niet zitten. Teveel gedoe. Alles in je eentje regelen, inpakken, de kinderen animeren, je komt doorgaans uitgeput thuis. Hoezo vakantie? Alternatief? Ga eens weg met andere alleenstaande ouders!

Eenoudervakanties

Het fijne van eenoudervakanties is dat zowel jij als de kinderen echt kunnen ontspannen. Jij komt niet alleen aan je rust toe maar je kinderen vermaken zich opperbest met de kids van de andere alleenstaande ouders. Nog een voordeel, je zit ’s avonds niet alleen maar gezellig bij elkaar. Wijntje of biertje erbij, lekker kletsen terwijl de kids op één oor liggen. Jij komt uitgerust thuis en de kinderen kijken terug op een heerlijke vakantie waar ze nieuwe vriendjes hebben gemaakt. En jij misschien ook wel!

Dichtbij of  ver weg

Eenoudervakanties heb je in alle soorten en maten. Er zijn leuke korte breaks dichtbij huis maar ook vliegvakanties naar de zon of zelfs rondreizen naar exotische oorden. Afhankelijk van je budget en je vakantiewensen is er altijd een eenoudervakantie te vinden die bij jou en je kinderen past. Alle mogelijkheden op het gebied van 1ouderreizen ontdek je met de reiswijzer. Ook op de reisagenda van Single2Travel vind je eenvoudig wat er zoals te doen is in de herfstvakantie op reisgebied.

De herfstvakantie van 2014 ziet er afhankelijk van de leeftijd van je kinderen als volgt uit:

Basisonderwijs Noord Nederland  – 11 okt 2014 t/m 19 okt 2014 – Week 42

Midden Nederland – 18 okt 2014 t/m 26 okt 2014 – Week 43

Zuid Nederland – 18 okt 2014 t/m 26 okt 2014 – Week 43

Voortgezet onderwijs   Noord Nederland  – 11 okt 2014 t/m 19 okt 2014 – Week 42

Midden Nederland – 18 okt 2014 t/m 26 okt 2014 – Week 43

Zuid Nederland – 18 okt 2014 t/m 26 okt 2014 – Week 43

Wij wensen jou en de kinderen een heerlijke herfstvakantie toe! 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!