Vakantie zoeken en boeken

Herfstvakantie tips voor eenoudergezinnen

Het is bijna herfstvakantie dus de hoogste tijd je te informeren over de leukste uitjes die je samen met de kids kunt ondernemen. Relatieplanet deed onderzoek onder bijna 3000 singles en kwam met de volgende resultaten.

Ruim 60% van de Nederlandse singles gaat, ondanks hun dagje quality time met de kids, een ontmoeting met een potentiële liefdespartner zéker niet uit de weg. Sterker nog, drie op de tien singles betrekt hun kind gezellig bij het gesprek. Niet dat hun kroost iets heeft in te brengen, bijna alle singles geven aan dat hun kind weinig tot geen invloed heeft op de keuze voor een nieuwe geliefde.

Herfstvakantie: ontmoetingsplaatsen voor single ouders

 

Voor jonge single ouders (18-35 jaar):

1. Pretpark meest populair
Het pretpark is trekpleister nummer één voor jonge singles met kinderen. Vooral single vaders zijn massaal te vinden in attractieparken. Single vrouwen op zoek naar de liefde weten dus waar ze moeten zijn deze herfstvakantie!

2. Dierentuin: single moeders in ’t wild
Na het pretpark blijft de dierentuin voor veel single ouders nog steeds een klassieker. Vooral single mama’s begeven zich naar de dierentuin. Single mannen die graag hun ware willen vinden zouden er slim aan doen om de achtbaan te verruilen voor een bezoekje aan het leeuwenverblijf.

3. Romantisch diner bij kaarslicht?…
Lekker met de kids een vorkje prikken bij je favoriete restaurant. Uit het onderzoek blijkt dat ongeveer de helft van de jonge, single ouders graag een hapje gaat eten tijdens de herfstvakantie; een romantische en gezellige plek om de liefde van je leven tegen te komen.

4. Zoek de liefde in het bos
Kastanjes zoeken met de kinderen en plots tegen de ware aanlopen, het kan allemaal deze herfstvakantie. Met name de single mama is te vinden in het bos, dus mannen trek je boswachteroutfit aan en zet je beste beentje voor. Voor de mooiste bossen klik hier.

5. Zwieren en zwaaien in de speeltuin
De speeltuin is voor een groot deel van de jonge, single ouders een prettige ontmoetingsplek.
Je kinderen zijn lekker aan het spelen, terwijl jij leuke gesprekken kan voeren met andere single ouders. Mannen opgelet: vooral single mama’s zijn te vinden in de speeltuin.

Voor de rijpere, single ouders ( 36-75+):

1. Hapje eten het meest populair
Voor de wat rijpere, single ouders onder ons is een hapje eten tijdens de herfstvakantie het meest favoriete uitje. Voor de single vrouwen handig om te weten: met name de single mannen zijn te vinden in het restaurant.

2. Maak een boswandeling
Op nummer twee staat het maken van een heerlijke boswandeling. Vooral single vrouwen met kinderen zoeken tijdens de herfst het liefst het bos op.

3. Daten in het donker
Ruim drie op de tien singles bestempelt ‘een filmpje pakken’ als favoriet herfstuitje.  Ontmoet jij jouw date deze herfst in het donker? Klik hier voor de leukste bioscoopfilms.

4. De kunst van de liefde
Singles die op zoek zijn naar de liefde én houden van cultuur, kunnen deze herfst hun hart ophalen. Uit het onderzoek komt naar voren dat drie op de tien single ouders deze herfst zijn te vinden in het museum.

5. Shop ‘till you drop’
Een dagje shoppen is, hoe kan het ook anders, vooral favoriet bij de single vrouw. Dus mannen neem je creditcard mee en maak het jezelf gemakkelijk in de paskamer, want wie weet ontmoet je de liefde van je leven.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!