reizen oud en nieuw singles

Het nieuwe jaar goed beginnen: ga op singlevakantie

Misschien heb jij het je al tig keer voorgenomen maar is het er steeds niet van gekomen; op singlevakantie gaan. Nu je op tweede kerstdag waarschijnlijk zit uit te buiken kun je je net zo goed bezig houden met je volgende vakantiebestemming! Geen inspiratie? Lees dan maar snel verder!

Skibroek of zwembroek

Het is winter dus dikke kans dat je ofwel ontzettend veel zin hebt om op wintersportvakantie te gaan of… je een enorme hekel hebt aan alles wat met kou te maken heeft en niet kan wachten tot het weer zomer is. Gelukkig is er voor iedereen een singlevakantie die past! Wanneer je een blik werpt op de reisagenda dan kom je super toffe groepsvakanties voor singles tegen naar de sneeuw, maar ook exotische zonvakanties naar verre oorden. Dus hoe wil jij het nieuwe jaar van start? In je skibroek of in je zwembroek?.

Koudwatervrees

Heb je toch nog een beetje koudwatervrees? Dan is een korte trip, citybreak of weekend weg met andere singles een mooie kennismaking met het fenomeen singlereizen. We kunnen ons hartstikke goed voorstellen dat je het reuze spannend vind zo’n eerste keer in je uppie met allemaal vreemden op vakantie. Vergeet niet dat het voor jouw reisgezelschap net zo spannend is als voor jou! Want ook al ben je eerder met een groepsreis mee geweest, het is toch weer nieuw en even aftasten in het begin. Gelukkig is het ijs altijd snel gebroken en geniet je voordat je er erg in hebt met volle teugen!

Speciale bestemmingen

Er zijn van die bestemmingen die bij uitstek speciaal zijn om te bezoeken met oudjaar. Denk Londen, New York of Sydney! Schitterend vuurwerk, allemaal vrolijke enthousiaste mensen en soms in een heel aangenaam klimaat (wanneer je aan de andere kant van de wereld verblijft). Wanneer je besluit om in je eentje af te reizen naar een prachtige of bijzondere locatie met oudjaar lees dan even deze tips voor solo reizigers. 

Reiswijzer

Heb je nog geen idee welk type vakantie bij je past? Dan is het handig om de vijf vragen van de reiswijzer te beantwoorden. Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen vakantiebehoeften en zie je meteen welke reisorganisaties daaraan voldoen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!