reizen oud en nieuw singles

Het nieuwe jaar goed beginnen: ga op singlevakantie

Misschien heb jij het je al tig keer voorgenomen maar is het er steeds niet van gekomen; op singlevakantie gaan. Nu je op tweede kerstdag waarschijnlijk zit uit te buiken kun je je net zo goed bezig houden met je volgende vakantiebestemming! Geen inspiratie? Lees dan maar snel verder!

Skibroek of zwembroek

Het is winter dus dikke kans dat je ofwel ontzettend veel zin hebt om op wintersportvakantie te gaan of… je een enorme hekel hebt aan alles wat met kou te maken heeft en niet kan wachten tot het weer zomer is. Gelukkig is er voor iedereen een singlevakantie die past! Wanneer je een blik werpt op de reisagenda dan kom je super toffe groepsvakanties voor singles tegen naar de sneeuw, maar ook exotische zonvakanties naar verre oorden. Dus hoe wil jij het nieuwe jaar van start? In je skibroek of in je zwembroek?.

Koudwatervrees

Heb je toch nog een beetje koudwatervrees? Dan is een korte trip, citybreak of weekend weg met andere singles een mooie kennismaking met het fenomeen singlereizen. We kunnen ons hartstikke goed voorstellen dat je het reuze spannend vind zo’n eerste keer in je uppie met allemaal vreemden op vakantie. Vergeet niet dat het voor jouw reisgezelschap net zo spannend is als voor jou! Want ook al ben je eerder met een groepsreis mee geweest, het is toch weer nieuw en even aftasten in het begin. Gelukkig is het ijs altijd snel gebroken en geniet je voordat je er erg in hebt met volle teugen!

Speciale bestemmingen

Er zijn van die bestemmingen die bij uitstek speciaal zijn om te bezoeken met oudjaar. Denk Londen, New York of Sydney! Schitterend vuurwerk, allemaal vrolijke enthousiaste mensen en soms in een heel aangenaam klimaat (wanneer je aan de andere kant van de wereld verblijft). Wanneer je besluit om in je eentje af te reizen naar een prachtige of bijzondere locatie met oudjaar lees dan even deze tips voor solo reizigers. 

Reiswijzer

Heb je nog geen idee welk type vakantie bij je past? Dan is het handig om de vijf vragen van de reiswijzer te beantwoorden. Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen vakantiebehoeften en zie je meteen welke reisorganisaties daaraan voldoen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!