Afrika kruger olifant

Hier geniet je van de mooiste zonsondergang ter wereld

Vind jij het ook zo prachtig om van de zonsondergang te genieten wanneer je op reis bent? Wist je dat je in Zuid-Afrika de mooiste zonsondergang ter wereld te vinden is? De reis is niet gratis, want voor niets gaat de zon op. Maar dan heb je ook wat!

Wereld ziet er betoverend uit

Zonsondergangen zijn om een speciale reden bijzonder. De wereld krijgt ineens een andere kleur, zodat het beeld dat je ziet betoverend wordt. Wanneer dit beeld ook nog eens gevuld wordt met giraffen en leeuwen dan waan je je in een decor van een musical. Knijp je zelf dan even in je arm, want het is echt. Tenminste als je op reis gegaan bent naar Zuid-Afrika.

Overweldigend natuurschoon

Hele volksstammen gaan naar Zuid-Afrika om de “Grote Vijf” in levende lijven te zien. De giraf die hierbij geteld wordt, hoort hier eigenlijk niet bij. Hij is wel het bewijs dat er nog veel en veel meer te zien valt in dit prachtige land. Het mooie van Zuid-Afrika is dat het overweldigende natuurschoon zich niet beperkt tot de beroemde wildparken.

Wijngaarden, bergen en savanne

Wanneer je langs de Kaapse zuidkust rijdt, voert de route langs een glooiend landschap met verlokkende wijngaarden, vrolijke struisvogelfarms en knusse dorpjes met hun witte huisjes. Ga je ten noorden van Kaapstad dan bieden de Cederbergen je de kans tot het maken van schitterende wandelingen. Nog noordelijker begint het savanne landschap dat de voorbode is van Kalahari-woestijn in Botswana.

Krugerpark

In het noordoosten ligt het beroemdste wildpark ter wereld, namelijk Krugerpark. Om daar alle soorten dieren te zien, kun je het best een tour boeken. Je kunt er ook wel met een eigen auto rondrijden. Enkel op aangewezen plekken mag je dan uit de auto stappen. Je hebt er geen speciale auto voor nodig omdat de wegen goed begaanbaar zijn.

Mooiste zonsondergang in Afrika

In en om het Krugerpark is er ruime keus uit accommodaties.  Keuze te over uit safaritenten maar ook villa’s met zwembaden en uitzicht op de eerdergenoemde ondergaande zon. En dat is natuurlijk pas echt genieten. Want in Afrika gaat de zon nu eenmaal het mooist onder. De bekende film de Lion King is niet voor niets daar opgenomen.

Met singles dan de zonsondergang genieten in Zuid-Afrika? Voor de mooiste reizen naar Zuid-Afrika kijk je bij ShoestringKrasReizen of Sawadee!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!