Afrika kruger olifant

Hier geniet je van de mooiste zonsondergang ter wereld

Vind jij het ook zo prachtig om van de zonsondergang te genieten wanneer je op reis bent? Wist je dat je in Zuid-Afrika de mooiste zonsondergang ter wereld te vinden is? De reis is niet gratis, want voor niets gaat de zon op. Maar dan heb je ook wat!

Wereld ziet er betoverend uit

Zonsondergangen zijn om een speciale reden bijzonder. De wereld krijgt ineens een andere kleur, zodat het beeld dat je ziet betoverend wordt. Wanneer dit beeld ook nog eens gevuld wordt met giraffen en leeuwen dan waan je je in een decor van een musical. Knijp je zelf dan even in je arm, want het is echt. Tenminste als je op reis gegaan bent naar Zuid-Afrika.

Overweldigend natuurschoon

Hele volksstammen gaan naar Zuid-Afrika om de “Grote Vijf” in levende lijven te zien. De giraf die hierbij geteld wordt, hoort hier eigenlijk niet bij. Hij is wel het bewijs dat er nog veel en veel meer te zien valt in dit prachtige land. Het mooie van Zuid-Afrika is dat het overweldigende natuurschoon zich niet beperkt tot de beroemde wildparken.

Wijngaarden, bergen en savanne

Wanneer je langs de Kaapse zuidkust rijdt, voert de route langs een glooiend landschap met verlokkende wijngaarden, vrolijke struisvogelfarms en knusse dorpjes met hun witte huisjes. Ga je ten noorden van Kaapstad dan bieden de Cederbergen je de kans tot het maken van schitterende wandelingen. Nog noordelijker begint het savanne landschap dat de voorbode is van Kalahari-woestijn in Botswana.

Krugerpark

In het noordoosten ligt het beroemdste wildpark ter wereld, namelijk Krugerpark. Om daar alle soorten dieren te zien, kun je het best een tour boeken. Je kunt er ook wel met een eigen auto rondrijden. Enkel op aangewezen plekken mag je dan uit de auto stappen. Je hebt er geen speciale auto voor nodig omdat de wegen goed begaanbaar zijn.

Mooiste zonsondergang in Afrika

In en om het Krugerpark is er ruime keus uit accommodaties.  Keuze te over uit safaritenten maar ook villa’s met zwembaden en uitzicht op de eerdergenoemde ondergaande zon. En dat is natuurlijk pas echt genieten. Want in Afrika gaat de zon nu eenmaal het mooist onder. De bekende film de Lion King is niet voor niets daar opgenomen.

Met singles dan de zonsondergang genieten in Zuid-Afrika? Voor de mooiste reizen naar Zuid-Afrika kijk je bij ShoestringKrasReizen of Sawadee!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!