sterren spotten hollywood

Hier spot je je favoriete filmster op vakantie

Altijd al je favo Hollywood ster in levende lijve willen ontmoeten? Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echt te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het zicht blijven.

Ga op de koffie in Malibu

Beverly Hills en Bel Air zijn nog steeds een gewild adres onder de beau monde van L.A., maar veel sterren verkiezen het kustplaatsje Malibu. Onder de bekendheden: Cher, Keanu Reeves en Leonardo DiCaprio. Een goede plek om sterren te spotten is de Malibu Country Mart, een chic winkelcentrumpje met een paar uitstekende restaurants. De grootste kans om iemand tegen het lijf te lopen heb je echter gewoon bij de Starbucks, 3835 Cross Creek Road.

Ga borrelen in Chateau Marmont

Chateau Marmont is een boetiekhotel dat in 1927 in de stijl van een Frans kasteel werd gebouwd en al snel een favoriete hang-out van rock- en filmsterren werd. De bar en de patio zijn ’s avonds nog steeds in trek als borrelplek onder acteurs. Alleen al het restaurant is het bezoek meer dan waard (probeer de smakelijke hamburger), 8221 Sunset Boulevard, West Hollywood.

Bezoek gratis een tv-studio

Maak een opname van een van je favoriete tv-shows mee. Het epicentrum van de tv-industrie is Burbank, waar de studio’s van Warner Brothers, NBC Universal en Disney liggen. Tickets voor tv-opnamen van onder andere The Big Bang Theory en Mike & Molly zijn gratis verkrijgbaar via www.tvtickets.com

Ga winkelen

Rodeo Drive, de mondaine winkelstraat van Beverly Hills, is wereldberoemd en kan zich uiteraard verheugen op al even beroemde klanten. Maar minder bekende exclusieve winkelparadijsjes als het Sunset Plaza Shopping Center (8746 W Sunset Blvd, West Hollywood) en modewinkel Fred Segal (500 Broadway, Santa Monica en 8100 Melrose Ave.) zijn ook hotspots.

Ga een potje golfen

Honderden sterren komen golfen of bevinden zich onder het publiek tijdens het jaarlijkse LAPD Celebrity Golf Tournament in juli, een benefiettoernooi ten bate van het politiekorps. Toegang: € 4. Rancho Park Golf Course, 10460 W. Pico Blvd.

Lunch met de sterren

Op een doordeweekse dag maak je goede kans een paar tafeltjes van je ster te zitten op fijne lunchplekken als Nobu in Malibu, 3835 Cross Creek Road, of The Ivy, 113 N Robertson Blvd. De laatste wordt overdag geplaagd door toeristen met camera’s – kom dan ook later in de avond.

Dit artikel is afkomstig van Columbus Travel 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!