solo op vakantie

Hoe je in je eentje de wereld trotseert

Tijd, zin en geld om op reis te gaan, maar niemand die met je mee kan? Dan ga je toch gewoon in je eentje op reis! Het is niet eng, niet moeilijk en al helemaal niet gek. Liesbeth Rasker, fervent soloreiziger, helpt je op weg in haar boek Solo reizen.

Praktische tips

Solo reizen staat vol praktische tips en reizen die Liesbeth zelf heeft gemaakt. Wat dacht je van een rondreis door Italië, wilde olifanten spotten in Sri Lanka of op een onbewoond eiland kamperen in de Filipijnen? Maar ook citytrips naar Parijs en New York en zelfs een weekend uitwaaien op Vlieland komen aan bod.

Soloreiziger

Voor elke soloreiziger staat er genoeg inspiratie in dit boek om zijn of haar reis alleen een onvergetelijke ervaring te laten zijn. Want alleen reizen is één, maar wat je ervan leert neem je voor de rest van je leven mee. Je beleeft en doorleeft lastige én leuke situaties waardoor zelfstandigheid en onafhankelijkheid een wezenlijk onderdeel worden van wie je bent. De wereld ligt aan je voeten, en daar heb je helemaal niemand voor nodig.

Liesbeth Rasker is columnist voor Lonely Planet Nederland, te zien bij RTL Boulevard, schrijft voor ELLE en Glamour en haar eigen reisblog (Bag to Reality). In 2018 verscheen haar eerste boek Pinnen in Mongolië.

 

boek solo reizen

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!