single solo reizen

Hoe vind ik de juiste singlevakantie?

Voel jij ook de vakantiekriebels opkomen? Niet zo gek hoor! De lente is bij uitstek de periode waarop we niet alleen fysiek meer naar buiten gaan maar ook onze blik steeds meer naar buiten is gericht. Ben jij al vakantieplannen aan het maken?

Lentezon

Bij de eerste straaltjes voorjaarszon duiken we snel het terras op (ook al hebben we onze dikke jas nog aan) en we worden helemaal blij bij het zien van de eerste krokussen en narcissen. Alleen… vakantieplannen maken, dat valt nog niet altijd mee wanneer je single bent. Met of zonder kinderen, het is en blijft een hele uitdaging om een vakantie te vinden die past bij jouw levensfase, wensen én budget.

Vakantiewensen

De één is net een maand single en kijkt na de relatiebreuk nog een beetje verdwaasd om zich heen terwijl de ander al een paar jaar gewend is om zijn of haar eigen leven leuk te maken. Hoe jouw situatie ook is; vroeger of later komt de behoefte aan een ontspannende vakantie. Opladen na je relatiebreuk? Prima plan. Want als jij jouw batterij weer hebt opgeladen zit je niet alleen veel beter in je vel, maar ben je ook een leuker mens voor anderen! Om er achter te komen welke vakantie nou past bij jouw levensfase, wensen en budget vul je eenvoudig de vijf vragen van de reiswijzer in. In één overzicht zie je welke reisorganisaties voldoen!

Stap voor stap

Ben je bang dat het tegenvalt zo’n groepsreis? Denk je dat je er nog niet aan toe bent om je weer onder andere singles te begeven zo kort na je relatiebreuk?  Troost je dan met de gedachte dat je op een groepsreis met singles niets ‘moet’. Iedereen zit in dezelfde fase (ze zijn namelijk allemaal single) en weten als geen ander hoe het is, voelt en wat het met je doet. Juist het feit dat je met gelijkgestemden op reis bent maakt dat je een hele fijne vakantie tegemoet kunt zien. Eentje waar je je niet opgelaten hoeft te voelen, je lekker jezelf kunt zijn en nieuwe vrienden kunt maken!  Krijg je al hartkloppingen bij het idee alleen? Dan is het misschien beter eerst eens een weekendje weg te boeken. Kan je een beetje oefenen.

Zomerzon

Is het deze lente nog te vroeg voor je om in de meivakantie met een groepsreis of met je kids op reis te gaan? Misschien goed om jezelf wat meer tijd te gunnen en je blik op de zomervakantie te richten. In juli en augustus is er een groot aanbod van zonvakanties binnen Europa voor singles en ook eenoudergezinnen komen volop aan hun trekken bij gespecialiseerde reisorganisaties. Wat je ook kiest: vergeet vooral niet met volle teugen te genieten!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
Londen vakantie
By Monique ·
24 december 2021

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!