uit tips lente

Hooikoorts? Dan herken je dit vast!

Je hebt het misschien al vernomen maar als je last hebt van hooikoorts dan zijn de komende Paasdagen geen feestje. De pollen doen extra goed hun werk nu we zulke mooie zonnige dagen hebben gehad en dat betekent dat je als hooikoorts-klant meer last kunt hebben tijdens de Paasdagen. 

Terwijl iedereen geniet van het buitenleven loop jij te snotteren en te niezen en er pakken zakdoekjes doorheen werkt. Herkenbaar?

Dan komen deze 10 situaties je vast ook bekend voor..

1. Mensen die vragen “hoe het in godsnaam kan dat je verkouden bent in de zomer”. Niet grappig.

2. Iedere dag een handtas meezeulen die niet met één maar zeker drie pakjes papieren zakdoeken zit volgestouwd. Plus twee stoffen exemplaren, je weet maar nooit.

3. Het ogenblik waarop je erachter komt dat je rats vergeten bent om je voorraad medicatie van het vorige jaar aan te vullen. Paniek.

4. Het moment waarop je tijdens een vergadering beseft dat je je zakdoeken op je bureau hebt laten liggen. Nogmaals, paniek.

5. Twintig keer je contactlenzen in en uit doen omdat je ogen onophoudelijk jeuken.

6. Nee, je hebt écht geen jointje aangeraakt. En nee, jij en je vriend zijn nog steeds gelukkig samen. Je ogen zijn zo rood en waterig van de hooikoorts. Echt waar.

7. Je hebt een hekel aan bloemen. Waar je er tijdens de winter niet genoeg van kon hebben om de kamer op te fleuren, vervloek je die verdomde dingen ondertussen.

8. Mensen stoppen met ‘gezondheid’ te zeggen wanneer je niest. Heel irritant na 10 keer..

9. Je bent een zakdoeken-expert geworden. Die Sublimo zakdoekjes van de Aldi? Die laat je links liggen.  Die van Hema zijn te doen als er echt niets anders voorhanden is, maar voor het (letterlijk) neusje van de zalm moet je toch wel bij Kleenex Balsam zijn.

10. Er gaat een nieuwe wereld voor je open wanneer je ontdekt dat er zoiets bestaat als een hooikoorts-app. Nu weet je precies wanneer je beter binnen blijft. Halleluja.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!