uit tips lente

Hooikoorts? Dan herken je dit vast!

Je hebt het misschien al vernomen maar als je last hebt van hooikoorts dan zijn de komende Paasdagen geen feestje. De pollen doen extra goed hun werk nu we zulke mooie zonnige dagen hebben gehad en dat betekent dat je als hooikoorts-klant meer last kunt hebben tijdens de Paasdagen. 

Terwijl iedereen geniet van het buitenleven loop jij te snotteren en te niezen en er pakken zakdoekjes doorheen werkt. Herkenbaar?

Dan komen deze 10 situaties je vast ook bekend voor..

1. Mensen die vragen “hoe het in godsnaam kan dat je verkouden bent in de zomer”. Niet grappig.

2. Iedere dag een handtas meezeulen die niet met één maar zeker drie pakjes papieren zakdoeken zit volgestouwd. Plus twee stoffen exemplaren, je weet maar nooit.

3. Het ogenblik waarop je erachter komt dat je rats vergeten bent om je voorraad medicatie van het vorige jaar aan te vullen. Paniek.

4. Het moment waarop je tijdens een vergadering beseft dat je je zakdoeken op je bureau hebt laten liggen. Nogmaals, paniek.

5. Twintig keer je contactlenzen in en uit doen omdat je ogen onophoudelijk jeuken.

6. Nee, je hebt écht geen jointje aangeraakt. En nee, jij en je vriend zijn nog steeds gelukkig samen. Je ogen zijn zo rood en waterig van de hooikoorts. Echt waar.

7. Je hebt een hekel aan bloemen. Waar je er tijdens de winter niet genoeg van kon hebben om de kamer op te fleuren, vervloek je die verdomde dingen ondertussen.

8. Mensen stoppen met ‘gezondheid’ te zeggen wanneer je niest. Heel irritant na 10 keer..

9. Je bent een zakdoeken-expert geworden. Die Sublimo zakdoekjes van de Aldi? Die laat je links liggen.  Die van Hema zijn te doen als er echt niets anders voorhanden is, maar voor het (letterlijk) neusje van de zalm moet je toch wel bij Kleenex Balsam zijn.

10. Er gaat een nieuwe wereld voor je open wanneer je ontdekt dat er zoiets bestaat als een hooikoorts-app. Nu weet je precies wanneer je beter binnen blijft. Halleluja.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!