beste hotel texel

Hotel Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland

Hotel Kogerstaete op Texel wint opnieuw de Zoover Award voor beste hotel van Nederland. Ook vorig jaar werd het hotel gekozen tot beste hotel.

Beste hotel

Gasten van het hotel gaven De Kogerstaete een 9,6.  Het hotel vooral geroemd om gastvrijheid, hygiëne, vriendelijk personeel, persoonlijke service en schone kamers.

Op nummer twee eindigde Hotel Zee van Tijd op Ameland. Hotel Airport op Texel werd derde. De complete top drie van hotels staan daarmee allen op een Waddeneiland.

Bed & Breakfasts

In de categorie ‘Bed & Breakfasts’ werd Villa Oldenhoff in Abcoude eerste. Townhouse 51  in Maastricht eindigde op de tweede plaats en Dalauro in Eys werd derde.

Camping

Camping Janse in het Zeeuwse Zoutelande werd eerste in de categorie ‘Campings’. Minicamping De Visser, eveneens in Zoutelande, werd tweede en  De Kleine Wolf in Ommen werd derde.

Appartement

Residence aan de Kust in Noordwijk aan Zee werd gekozen tot beste appartement. Landgoed Karsveld in Gulpen werd tweede en Dependance in Rotterdam eindigd op de derde plaats.

Vakantieparken

In de categorie ‘Vakantieparken’ werd Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp eerste. Op twee eindigde Bosrijk de Kuluut in Overloon en Waterpark Terherne in Terherne werd derde.

Alle winnaars van een Zoover Award zijn te vinden op http://www.zooverawards.nl.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!