beste hotel texel

Hotel Kogerstaete opnieuw beste hotel van Nederland

Hotel Kogerstaete op Texel wint opnieuw de Zoover Award voor beste hotel van Nederland. Ook vorig jaar werd het hotel gekozen tot beste hotel.

Beste hotel

Gasten van het hotel gaven De Kogerstaete een 9,6.  Het hotel vooral geroemd om gastvrijheid, hygiëne, vriendelijk personeel, persoonlijke service en schone kamers.

Op nummer twee eindigde Hotel Zee van Tijd op Ameland. Hotel Airport op Texel werd derde. De complete top drie van hotels staan daarmee allen op een Waddeneiland.

Bed & Breakfasts

In de categorie ‘Bed & Breakfasts’ werd Villa Oldenhoff in Abcoude eerste. Townhouse 51  in Maastricht eindigde op de tweede plaats en Dalauro in Eys werd derde.

Camping

Camping Janse in het Zeeuwse Zoutelande werd eerste in de categorie ‘Campings’. Minicamping De Visser, eveneens in Zoutelande, werd tweede en  De Kleine Wolf in Ommen werd derde.

Appartement

Residence aan de Kust in Noordwijk aan Zee werd gekozen tot beste appartement. Landgoed Karsveld in Gulpen werd tweede en Dependance in Rotterdam eindigd op de derde plaats.

Vakantieparken

In de categorie ‘Vakantieparken’ werd Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp eerste. Op twee eindigde Bosrijk de Kuluut in Overloon en Waterpark Terherne in Terherne werd derde.

Alle winnaars van een Zoover Award zijn te vinden op http://www.zooverawards.nl.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!