trendy reizen

Hotels.com lanceert speciale app voor Windows 8

De toonaangevende boekingswebsite Hotels.com heeft twee nieuwe apps uitgebracht voor Windows 8: een speciale versie van haar succesvolle mobiele app en een variant voor de Windows 8 tablet. 

Onderweg

Met de nieuwe apps kunnen Windows 8 gebruikers snel en gemakkelijk hotels zoeken en boeken, ook wanneer zij onderweg zijn. De apps bieden toegang tot eerder gemaakte boekingen, reviews van gasten en mobile only aanbiedingen.

Snelkoppeling

Hotels.com stelt mobiele boekers in staat om op elke gewenste pagina in de app een snelkoppeling te plaatsen, zodat klanten via hun startpagina direct toegang hebben tot informatie over bijvoorbeeld specifieke hotels of eerder gemaakte boekingen.

Inspiratie

Reizigers die nog op zoek zijn naar een vakantiebestemming, kunnen ter inspiratie op de homepage van de tablet app verschillende werelddelen verkennen. De app bevat specifieke informatie over landen en steden in onder andere Europa, Afrika en Azië.

Innovaties

De Windows 8 app is de meest recente nieuwkomer in een lange reeks met klantgerichte innovaties van de hand van het mobiele team van Hotels.com. In mei 2011 markeerde de lancering van de iOS en Android apps het startpunt van een periode van snelle mobiele groei van het bedrijf. In september 2011 volgde de iPad lancering en in april 2012 ook Windows 7.

De Hotels.com app werd tot op heden wereldwijd 15 miljoen keer gedownload en neemt daarmee een aanzienlijk en groeiend aantal boekingen voor haar rekening.

Strategie

“Wij zijn blij met de lancering van de Windows 8 app”, zegt Scott Booker van Hotels.com. “Ons team heeft enthousiast gewerkt aan het afstemmen van de apps op de wensen van de klanten die dit besturingssysteem gebruiken. Wij hebben een duidelijke strategie voor ogen gehad, waarbij we toegepaste apps bouwen voor afzonderlijke apparaten en besturingssystemen.

Wij geloven niet in de ‘one size fits all’ methode, dat blijkt wel uit deze nieuwste innovatie. Onze huidige apps zijn wereldwijd door 15 miljoen gebruikers gedownload, we kijken uit naar de bijdrage die de Windows 8 producten gaan leveren.”

Wereldwijd

De Hotels.com apps bieden klanten toegang tot bijna 200.000 hotels in meer dan 25.000 bestemmingen wereldwijd, ruim 20.000 last minute deals, meer dan 7 miljoen reviews van gasten en last minute hotelaanbiedingen in de directe omgeving.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!