trendy reizen

Hotels.com lanceert speciale app voor Windows 8

De toonaangevende boekingswebsite Hotels.com heeft twee nieuwe apps uitgebracht voor Windows 8: een speciale versie van haar succesvolle mobiele app en een variant voor de Windows 8 tablet. 

Onderweg

Met de nieuwe apps kunnen Windows 8 gebruikers snel en gemakkelijk hotels zoeken en boeken, ook wanneer zij onderweg zijn. De apps bieden toegang tot eerder gemaakte boekingen, reviews van gasten en mobile only aanbiedingen.

Snelkoppeling

Hotels.com stelt mobiele boekers in staat om op elke gewenste pagina in de app een snelkoppeling te plaatsen, zodat klanten via hun startpagina direct toegang hebben tot informatie over bijvoorbeeld specifieke hotels of eerder gemaakte boekingen.

Inspiratie

Reizigers die nog op zoek zijn naar een vakantiebestemming, kunnen ter inspiratie op de homepage van de tablet app verschillende werelddelen verkennen. De app bevat specifieke informatie over landen en steden in onder andere Europa, Afrika en Azië.

Innovaties

De Windows 8 app is de meest recente nieuwkomer in een lange reeks met klantgerichte innovaties van de hand van het mobiele team van Hotels.com. In mei 2011 markeerde de lancering van de iOS en Android apps het startpunt van een periode van snelle mobiele groei van het bedrijf. In september 2011 volgde de iPad lancering en in april 2012 ook Windows 7.

De Hotels.com app werd tot op heden wereldwijd 15 miljoen keer gedownload en neemt daarmee een aanzienlijk en groeiend aantal boekingen voor haar rekening.

Strategie

“Wij zijn blij met de lancering van de Windows 8 app”, zegt Scott Booker van Hotels.com. “Ons team heeft enthousiast gewerkt aan het afstemmen van de apps op de wensen van de klanten die dit besturingssysteem gebruiken. Wij hebben een duidelijke strategie voor ogen gehad, waarbij we toegepaste apps bouwen voor afzonderlijke apparaten en besturingssystemen.

Wij geloven niet in de ‘one size fits all’ methode, dat blijkt wel uit deze nieuwste innovatie. Onze huidige apps zijn wereldwijd door 15 miljoen gebruikers gedownload, we kijken uit naar de bijdrage die de Windows 8 producten gaan leveren.”

Wereldwijd

De Hotels.com apps bieden klanten toegang tot bijna 200.000 hotels in meer dan 25.000 bestemmingen wereldwijd, ruim 20.000 last minute deals, meer dan 7 miljoen reviews van gasten en last minute hotelaanbiedingen in de directe omgeving.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!