koffer inpakken verrassingsreis

Ik ga op reis en ik neem mee..

Op vakantie gaan is en blijft fantastisch leuk, maar dat inpakken.. Iedere reis vraagt om een andere voorbereiding. Want bij kamperen mag je onder geen beding de haringen van de tent vergeten en reis je af naar Thailand dan moet je visum picobello in orde zijn. Wat gaat er mee waarheen en hoe zorg je ervoor dat je niks vergeet? 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Vanzelfsprekend is het erg belangrijk dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Een inpaklijst is daar bij een handig hulpmiddel. En afhankelijk van jouw reisbestemming varieert natuurlijk ook je inpaklijst! Op Meenemen.nl vind je behalve een handig hulpmiddel om je inpaklijst samen te stellen ook verschillende tips voor vakantiegangers. Maar ook de ANWB heeft handige klant en klare inpaklijstjes die je kunt invullen en uitprinten. Voor de wintersport alvast een lijstje klaarleggen? Kijk hier dan even.

Super slim inpakken

Ga je maar een paar dagen op vakantie voor een korte break of stedentrip? Dan sta je met de beperkt toegestane handbagage helemaal voor een uitdaging! Gelukkig zijn er altijd reuze creatieve mensen die super slimme trucjes bedenken om zoveel mogelijk mee te kunnen nemen in dat kleine koffertje. Kijk maar! 

Spelletje “ik ga op reis en ik neem mee”

Misschien herinner je het nog, dat spelletje dat jullie vroeger speelden op de achterbank van de auto terwijl jullie met de aanhanger volgeladen richting Frankrijk reden: ‘ik ga op reis en ik neem mee..’ waarbij je om de beurt weer een nieuw voorwerp moest toevoegen zodat de inpaklijst steeds langer werd! Een prima tijdverdrijf voor onderweg. Verveel je je in het vliegtuig of ga je nu zelf met de kids op met de auto op vakantie? Mooi om dit spelletje dan weer eens uit de kast te trekken. Je hebt er niks voor nodig, alleen een goed geheugen..

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!