koffer en inhoud

Ik ga op vakantie en neem 5 leuke dingen mee

Misschien heb je nog wat ruimte over in je koffer voor prettige dingen. Want naast de praktische benodigdheden zoals tandenborstel, pijnstillers, onderbroeken en een reisvisum zijn er ook nog plezierige hebbedingen. Welke vijf items, die helemaal niet praktisch zijn, maar wel heel leuk, moeten zeker mee op een lange reis?

Zakflesje

Drink jij ook graag een welverdiende borrel na een actieve dag reizen? Als je op hotel slaapt kan vlotjes een cocktail bestellen. Maar als jij liever gaat trekken in de bergen of de vrije natuur, dan is het niet altijd evident om een frisse pint bij aankomst aan te treffen. Een zakflesje, dat je vult met een lekker geestrijk drankje, kan dus wonderen verrichten op reis!

Reisspelletje

Een reisspelletje is een niet te missen item in je reistas. Wie alleen reist kan vlotter contacten leggen als je iemand kunt uitnodigen voor een spelletje. Denk ook aan spelletjes die je alleen kunt doen, bijvoorbeeld met een spel kaarten, om langere reistijden te overbruggen. Andere spelletjes in zakformaat zijn bijvoorbeeld Uno of Kwatro.

Speeltje

Naast een gezelschapsspelletje is het ook steeds fijn om een solospelletje op zak te hebben voor wanneer er andere prikkelingen komen opzetten. Een dildo of een Tenga ei kunnen makkelijk in de valies en bezorgen je veel plezier op eenzame momenten. Vergeet uiteraard ook geen condooms, want je hoeft niet steeds terug te vallen op je eigen speeltje natuurlijk al kun je jouw dildo steeds integreren in het spel!

Notitieboekje

Neen, we gaan niet gezellig zitten kriebelen en onze ervaringen opschrijven. Uiteraard mag dit wel, maar zorg ook voor een extra notitieboekje waar de mensen waarmee jij in contact komt op reis iets leuks kunnen in achterlaten. Contactgegevens met een mooi gedicht, of een tekening, een museumticket waar jullie elkaar hebben leren kennen of de wikkel van een bierflesje.

Aandenken

Je contacten willen ook jou op een leuke manier herinneren. Zorg daarom voor een leuk aandenken voor jouw kenissen. Kan je goed armbandjes vlechten, of heb je tekentalent? Kleine cadeautjes om uit te delen kunnen soms grote mogelijkheden openen!

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!