koffer en inhoud

Ik ga op vakantie en neem 5 leuke dingen mee

Misschien heb je nog wat ruimte over in je koffer voor prettigeĀ dingen. Want naast de praktische benodigdheden zoals tandenborstel, pijnstillers, onderbroeken en een reisvisum zijn er ook nog plezierigeĀ hebbedingen. Welke vijf items, die helemaal niet praktisch zijn, maar wel heel leuk, moeten zeker mee op een lange reis?

Zakflesje

Drink jij ook graag een welverdiende borrel na een actieve dag reizen? Als je op hotel slaapt kan vlotjes een cocktail bestellen. Maar als jij liever gaat trekken in de bergen of de vrije natuur, dan is het niet altijd evident om een frisse pint bij aankomst aan te treffen. Een zakflesje, dat je vult met een lekker geestrijk drankje, kan dus wonderen verrichten op reis!

Reisspelletje

Een reisspelletje is een niet te missen item in je reistas. Wie alleen reist kan vlotter contacten leggen als je iemand kunt uitnodigen voor een spelletje. Denk ook aan spelletjes die je alleen kunt doen, bijvoorbeeld met een spel kaarten, om langere reistijden te overbruggen. Andere spelletjes in zakformaat zijn bijvoorbeeld Uno of Kwatro.

Speeltje

Naast een gezelschapsspelletje is het ook steeds fijn om een solospelletje op zak te hebben voor wanneer er andere prikkelingen komen opzetten. Een dildo of een Tenga ei kunnen makkelijk in de valies en bezorgen je veel plezier op eenzame momenten. Vergeet uiteraard ook geen condooms, want je hoeft niet steeds terug te vallen op je eigen speeltje natuurlijk al kun je jouw dildo steeds integreren in het spel!

Notitieboekje

Neen, we gaan niet gezellig zitten kriebelen en onze ervaringen opschrijven. Uiteraard mag dit wel, maar zorg ook voor een extra notitieboekje waar de mensen waarmee jij in contact komt op reis iets leuks kunnen in achterlaten. Contactgegevens met een mooi gedicht, of een tekening, een museumticket waar jullie elkaar hebben leren kennen of de wikkel van een bierflesje.

Aandenken

Je contacten willen ook jou op een leuke manier herinneren. Zorg daarom voor een leuk aandenken voor jouw kenissen. Kan je goed armbandjes vlechten, of heb je tekentalent? Kleine cadeautjes om uit te delen kunnen soms grote mogelijkheden openen!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!