herfstwandeling

In de herfst aan de wandel

De herfst is bij uitstek het moment om warme sokken aan te trekken, je wandelschoenen uit de kast te halen en eens lekker naar buiten te gaan! Genieten geblazen van die prachtige herfstkleurtjes, paddenstoelen, vallende eikels en tot slot die welverdiende warme chocomel met of zonder rum en slagroom!

Mocht je na bovenstaande intro bijzonder veel zin hebben gekregen om aan de wandel te gaan; we kunnen het je niet kwalijk nemen! De herfst is gewoon echt een schitterend seizoen om aan de wandel te gaan. Wist je trouwens dat er speciaal voor singles die van wandelen houden allerlei mooie wandelingen worden georganiseerd? Misschien is dat ook iets voor jou als wandelliefhebber.

Dit maakt wandelen nog leuker!

Het is misschien een cliché (maar daarom niet minder waar) goede spullen maken je wandelingen echt een stuk prettiger! Zorg voor goede, stevige wandelschoenen. Liefst van Gore-Tex materiaal. Waarom? De poriën zijn 700 keer groter dan een waterdampmolecule, waardoor transpiratievocht er gewoon doorheen kan. Daardoor ademt het Gore-Tex membraan zo goed. De microscopische poriën van het membraan zijn 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, waardoor regen niet wordt doorgelaten. Wandelschoenen van Gore-Tex heb je voor zowel mannen als vrouwen. TIP: geen tijd om te winkelen? Bestel ze online en pas ze thuis. Weet je niet precies welke maat je moet hebben? Bestel gewoon twee paar en stuur eenvoudig het paar dat niet goed past retour. Wandel regelmatig een uurtje met je nieuwe wandelschoenen om ze in te lopen. Het is een uitgave maar je hebt er echt jaren plezier van!

Wandelsokken

Het zelfde geldt eigenlijk ook voor wandelsokken. Als je een uurtje naar het bos gaat in het weekend voor een mooie herfstwandeling dan is het al fijn dat je met goede wandelschoenen geen natte voeten krijgt en zijn speciale wandelsokken niet echt een must. Maar wanneer je wat vaker lange wandelingen maakt of zelfs op wandelvakanties gaat dan zijn speciale wandelsokken wel heel nuttig! In dit artikel staat precies uitgelegd welke soorten wandelsokken je allemaal hebt en voor welke type wandeling de sokken geschikt zijn. Wandelsokken zijn ook in alle soorten, maten te bestellen in deze webwinkel voor het geval je ze graag snel in huis wil hebben.

Wandelvakanties

We noemden het zojuist al even: wandelvakanties. Heb je de smaak van het wandelen helemaal te pakken en wil je het liefst ook op je vakantie zoveel mogelijk wandelend genieten? Dan zijn wandelvakanties echt iets voor jou! Er worden ontzetten veel mooie wandelvakanties voor groepen georganiseerd door bijvoorbeeld SNP reizen. Van wijnwandelreizen tot stedenwandelreizen en rondreizen! Kijk maar eens naar het enorm diverse reisaanbod.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!