zomerflirt of relatiemateriaal

Is hij een zomerflirt of is het meer?

Lekker op vakantie op een zalige, zonnige bestemming? Dan is de kans om verliefd worden natuurlijk altijd aanwezig. Een zomerflirt is altijd zorgeloos, ontspannend, sexy en leuk! Behalve als je uit bent op een heuse relatie, want dan is het minder prettig om te ontdekken dat hij alleen uit is op een zomers avontuurtje.

Gelukkig zijn er tal van signalen waaraan je kunt herkennen of iemand uit is op een zomerflirt of meer. Althans, dat zeggen verschillende experts. Aan jou om te bepalen of het klopt of niet..

Zomerflirt: hij zet zijn lichaam in the spotlights. Als een man zijn lichaam laat zien, en met name zijn kruis, dan is hij waarschijnlijk alleen maar uit op seks. “Zo toont hij aan dat hij je wil. Het is als een hond die zijn territorium wil afbakenen”, aldus lichaamsexpert Janine Driver.

Hij trekt zijn wenkbrauwen op. Let op zijn gezicht als jullie praten. Als hij zijn wenkbrauwen vaak optrekt dan is hij in jou geïnteresseerd. Experts zeggen dat hij zo blij is om bij jou te zijn dan hij zichzelf (en zijn wenkbrauwen) niet kan inhouden.

Zomerflirt: hij post direct foto’s op Facebook. “Als hij een foto van jullie samen neemt, hem op Facebook zet en jou onmiddellijk tagt, dan probeert hij indruk te maken op zijn vrienden”. Dat zegt expert Katherine Chloé Cahoon.

Relatie: hij blijft opzettelijk vaag op Facebook. Als je op zijn Facebookpagina op zoek gaat naar signalen dat hij gevoelens voor jou heeft, dan moet je niet teleurgesteld zijn als je niks vindt. “Veel mannen die een nieuwe relatie willen blijven vaag op Facebook”, zegt Cahoon. “Ze willen eerst een band opbouwen voordat ze iets openlijk posten”.

Zomerflirt: hij luistert met zijn handen. Een man die aan je vraagt wat je zoal doet in het dagelijks leven terwijl zijn handen over jouw rug of dijen dwalen, geeft niks om het antwoord. Een gewoon gesprek (of een relatie) zit er zeer waarschijnlijk niet in.

Relatie: hij draait zijn navel naar jou. “De navel van een man verklapt veel over zijn gevoelens”, meent Driver. Als hij zich constant naar jou toedraait, dan is hij oprecht geïnteresseerd. “Als zijn vrienden langskomen en zijn navel blijft naar jou gericht, dan is dat een goed teken”.

Zomerflirt: hij wil met je in het bubbelbad. “Ik noem het de Wet van het Bubbelbad”, zegt Cahoon. “Als hij je vraagt om samen met hem in de jacuzzi te kruipen, dan is hij niet op zoek naar een relatie”.

Relatie: plannen maken. Mannen zijn meestal niet zo toekomstgericht als vrouwen dus alles dat een zeker planning vereist is een goed teken. Dat kan gaan van een reservering in een restaurant tot tickets voor een gaaf concert of een romantische citybreak.

Zomerflirt: hij maakt oogcontact. “Een flirter is zelfverzekerd, haast bijna agressief. Hij kan je lang aanstaren om te tonen wie hier de controle heeft”, zegt Driver. “Dat is dezelfde techniek die ook agenten, rechters en advocaten gebruiken als teken van intimidatie”. Als hij je dus aanstaart zonder te knipperen, dan is hij niet van plan om te blijven..

Relatie: hij wil ook overdag afspreken. Een man die ook met jou wil afspreken als de zon schijnt, ziet een serieuze relatie wel zitten. Hij is namelijk ook bereid om tijd met jou door te brengen die niet meteen tot romantiek (lees: seks) leidt.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!