vakantieflirt

Is hij een zomerflirt of meer?

Een vakantieflirt is per definitie zorgeloos, ontspannend, sexy en leuk. Tenzij je op zoek bent naar een echte relatie natuurlijk, want dan is ontdekken dat hij niks meer wil een serieuze tegenslag. Gelukkig zijn er een aantal signalen die je op voorhand kunnen vertellen waar hij op uit is.

1. Zomerflirt: hij zet zijn lichaam in de kijker

Als een man duidelijk zijn lichaam laat zien, en meer bepaald zijn kruis, dan is hij enkel uit op seks. “Zo toont hij aan iedereen dat hij je wil. Het is als een hond, die zijn territorium wil afbakenen”, zegt lichaamstaalexpert Janine Driver.

2. Relatie: hij trekt zijn wenkbrauwen omhoog

Let op zijn gezicht als jullie aan het praten zijn. Als hij zijn wenkbrauwen vaak optrekt, dan is hij geïnteresseerd. Experts zeggen dat hij zo opgetogen is om bij jou te zijn, dat hij zichzelf (namelijk zijn wenkbrauwen) niet kan inhouden.

3. Zomerflirt: hij post onmiddellijk foto’s op Facbook

“Als hij een foto van jullie twee maakt, hem op Facebook post en jou onmiddellijk tagt, dan probeert hij indruk te maken op zijn vrienden”, zegt expert Katherine Chloé Cahoon.

4. Relatie: hij blijft vaag op Facebook

Als je op zijn Facebook op zoek gaat naar signalen dat hij iets voelt voor jou, dan moet je helemaal niet teleurgesteld zijn als je niks vindt. “Veel mannen die een nieuwe relatie hebben of willen, blijven vaag op Facebook”, zegt Cahoon. “Ze willen eerst een band opbouwen voor ze iets over jou posten.”

5. Zomerflirt: hij luistert met zijn handen

Een man die vraagt wat je studeert of wat voor werk je doet terwijl hij met zijn hand over je rug of dijen streelt, geeft helemaal niks om het antwoord. Een gewoon gesprek (en een serieuze relatie) zit er dan ook niet in.

6. Relatie: hij draait zijn navel naar jou

“De navel van een man verklapt veel over zijn gevoelens”, meent Driver. Als hij zich constant naar jou draait, dan is hij oprecht geïntereseerd. “Als zijn vrienden langskomen en zijn navel blijft naar jou gericht, dan is dat een zeer goed teken.”

7. Zomerflirt: hij wil met jou in het bubbelbad

“Ik noem het de Wet van het Bubbelbad”, zegt Cahoon. “Als hij je vraagt om samen met hem in een jacuzzi te kruipen, dan is hij niet op zoek naar een relatie.”

8. Relatie: hij maakt plannen

Mannen zijn meestal niet zo toekomstgericht als vrouwen, dus alles dat een zekere planning vereist, is een goed teken. Dat kan gaan van een reservatie in een restaurant, over concerttickets tot een romantische citytrip.

9. Zomerflirt: hij maakt oogcontact

“Een flirter is zeer zelfzeker, zelfs bijna agressief. Hij kan je hard aanstaren om te tonen wie de controle heeft”, zegt Driver. “Dat is dezelfde techniek die ook agenten, rechters en advocaten gebruiken als een teken van intimidatie.” Als hij je dus aanstaart zonder te knipperen, dan is hij niet van plan om te blijven.

10. Relatie: hij wil ook overdag afspreken

Een man die ook met jou wil afspreken als de zon schijnt, ziet een serieuze relatie wel zitten. Hij is namelijk ook bereid om tijd met jou door te brengen die niet meteen tot romantiek (lees: seks) leidt.

Bron: HLN

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!