10 bijzondere bestemmingen

Jaarwisseling in zicht: inspiratie tips voor onrustige singles

De kerst is achter de rug en het nieuwe jaar komt nu echt angstvallig dichtbij. Je hebt geen vakantie in het verschiet, vrije dagen te over en stiekem kan je best een opkikker gebruiken. Even een korte break, zonvakantie of weekje wintersport. Opladen, bijtanken, ontspannen. Maar hoe dan? Waarheen en met wie?

Eindejaarsblues

Heel begrijpelijk. Zeker als je dit jaar single bent geworden, dan staat je leven in het teken van verandering. Misschien ben je wel verhuisd, zie je jouw kids ineens een stuk minder dan voorheen en ook al heb je er zelf voor gekozen om uit elkaar te gaan dan kan zo’n eerste kerst zonder je partner behoorlijk wennen zijn. Om het nog maar niet te hebben over oud & nieuw… De eindejaarsblues hebben heel wat singles samen met jou te pakken, ook al kennen jullie elkaar (nog) niet.

Tijd voor verandering?

Misschien is het tijd voor verandering, een goed moment om je goede voornemens alvast in de praktijk te brengen. Want je hebt vast al bedacht dat het goed is om je sociale kring wat uit te breiden nu je weer alleen bent. Een leuke en ook laagdrempelige manier is om qua vakanties in het nieuwe jaar eens een andere weg dan de vertrouwde wilt inslaan. Het mooie is dat je hier niet mee hoeft te wachten tot het 1 januari is, ook nu kan je beginnen met plannen maken. De dagen tussen Kerst en nieuwjaar zijn daar eigenlijk ideaal voor. Je bent tenslotte vrij en hebt alle tijd om je eens te verdiepen in de wereld van singlereizen. Hier vind je alvast een paar interessante artikelen.

Vakanties rondom de jaarwisseling

Ook rondom de jaarwisseling staan er tal van mooie, leuke reizen op de planning. Gun jezelf een leuke, bijzondere jaarwisseling met nieuwe mensen. Mensen die net al jij de stoute schoenen hebben aangetrokken en dit jaar eens niet voor de buis te hangen, of met hetzelfde clubje familie te toasten op het nieuwe jaar maar hun blik en grenzen durven te verleggen. Wil jij dat ook? Kijk dan op de agenda voor leuke lastminute reizen rondom de jaarwisseling!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!