luchthaven liefde

Je nieuwe liefde ontmoet je op deze vliegvelden

Sommigen vinden de liefde van hun leven praktisch om de hoek, anderen moeten wat verder gaan zoeken. In het buitenland bijvoorbeeld, en dan vlieg je beste naar of op een van deze tien luchthavens. Ze geven je immers de beste kans op succes.

Contact

Trek je deze zomer naar een van deze bestemmingen en ben je nog single? Kijk dan goed uit je doppen, want de ware zou er wel eens kunnen rondlopen. Volgens Happn, een datingapp waarbij je in contact kan komen met mensen die toevallig jouw pad kruisen, zijn luchthavens een uitstekende plek om een toekomstige partner tegen het lijf te lopen.

Romantische luchthavens

De app onderzocht waar in Europa de meeste ‘matches’ plaatsvonden, en kwam met de volgende lijst op de proppen. Dit zijn de tien meest romantische luchthavens:

1. Schiphol – Amsterdam: 9.185 matches per maand
2. Atatürk – Istanbul: 7.483 matches per maand
3. Heathrow – Londen: 6.053 matches per maand
4. Kopenhagen: 5.718 matches per maand
5. Gardermoen – Oslo: 5.293 matches per maand
6. Charles de Gaulle – Parijs: 4.715 matches per maand
7. Adolfo Suáre – Madrid: 4.593 matches per maand
8. Lisbon Portela – Lissabon: 4.228 matches per maand
9. Arlanda – Stockholm: 1.886 matches per maand
10. Leonardo da Vinci Fiumicino – Rome: 1.795 matcher per maand

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!