luchthaven liefde

Je nieuwe liefde ontmoet je op deze vliegvelden

Sommigen vinden de liefde van hun leven praktisch om de hoek, anderen moeten wat verder gaan zoeken. In het buitenland bijvoorbeeld, en dan vlieg je beste naar of op een van deze tien luchthavens. Ze geven je immers de beste kans op succes.

Contact

Trek je deze zomer naar een van deze bestemmingen en ben je nog single? Kijk dan goed uit je doppen, want de ware zou er wel eens kunnen rondlopen. Volgens Happn, een datingapp waarbij je in contact kan komen met mensen die toevallig jouw pad kruisen, zijn luchthavens een uitstekende plek om een toekomstige partner tegen het lijf te lopen.

Romantische luchthavens

De app onderzocht waar in Europa de meeste ‘matches’ plaatsvonden, en kwam met de volgende lijst op de proppen. Dit zijn de tien meest romantische luchthavens:

1. Schiphol – Amsterdam: 9.185 matches per maand
2. Atatürk – Istanbul: 7.483 matches per maand
3. Heathrow – Londen: 6.053 matches per maand
4. Kopenhagen: 5.718 matches per maand
5. Gardermoen – Oslo: 5.293 matches per maand
6. Charles de Gaulle – Parijs: 4.715 matches per maand
7. Adolfo Suáre – Madrid: 4.593 matches per maand
8. Lisbon Portela – Lissabon: 4.228 matches per maand
9. Arlanda – Stockholm: 1.886 matches per maand
10. Leonardo da Vinci Fiumicino – Rome: 1.795 matcher per maand

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!